A- A+
Ενσωματώθηκε και η Συνεταιριστική Ευβοίας στην Alpha Bank - Η εξυπηρέτηση των καταθετών
Ξεκίνησε στις 18 Δεκεμβρίου η έναρξη εξυπηρέτησης των πελατών / καταθετών της συνεταιριστικής Τράπεζας Ευβοίας από το δίκτυο καταστημάτων της Alpha Bank. Οδηγίες στους πελάτες.

Πρόκειται για τη δεύτερη από τις τρεις τράπεζες που απορρόφησε η Alpha Bank, με τους πελάτες της τράπεζας Δωδεκανήσου να εξυπηρετούνται ήδη από την περασμένη Δευτέρα και τους πελάτες τράπεζας Δυτικής Ελλάδας να βρίσκονται σε αναμονή.

Από την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013, οι δικαιούχοι λογαριασμών καταθέσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ευβοίας μπορούν να εξυπηρετούνται από το δίκτυο των Καταστημάτων της Alpha Bank.

Οι οδηγίες

Για τη διευκόλυνση των νέων Πελατών της Τραπέζης στην περιοχή της Ευβοίας, υπενθυμίζεται ότι:

- Η προσέλευσή τους σε Κατάστημα της Alpha Bank είναι απαραίτητη μόνον εφόσον επιθυμούν να πραγματοποιήσουν άμεσα βασικές τραπεζικές συναλλαγές (ανάληψη, κατάθεση, εξόφληση επιταγών κ.λπ.).

- Κατά την πρώτη τους επίσκεψη σε οποιοδήποτε Κατάστημα της Alpha Bank, οι δικαιούχοι λογαριασμών καταθέσεων θα πρέπει να προσκομίσουν τα εκ του νόμου απαιτούμενα αποδεικτικά ταυτοπροσωπίας (Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο εν ισχύ ή άλλο επίσημο έγγραφο ή στοιχείο ταυτοποιήσεως) και να αναφέρουν - εφόσον τον γνωρίζουν - τον αριθμό λογαριασμού που τηρούσαν στη Συνεταιριστική Τράπεζα Ευβοίας.

- Ειδικά για τους Πελάτες – νομικά πρόσωπα, θα πρέπει να προσκομισθούν αντιστοίχως τα εκ του νόμου προβλεπόμενα νομιμοποιητικά έγγραφα, προκειμένου να καταστεί εφικτή η κίνηση των λογαριασμών τους.

Στην περίπτωση που είναι ταυτόχρονα και Πελάτες της Alpha Bank και έχουν ήδη προσκομίσει τα σχετικά δικαιολογητικά νομιμοποιήσεως, δεν θα χρειασθεί να προβούν σε κάποια περαιτέρω ενέργεια για τη νομιμοποίησή τους.

Σχετικά με την έναρξη εξυπηρετήσεως των Πελατών της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δυτικής Μακεδονίας, θα ακολουθήσει σύντομα νεώτερη ανακοίνωση.