A- A+
Eurobank: Ολοκληρώθηκε η λειτουργική ενοποίηση με Proton Bank - Οδηγίες προς πελάτες
Την ολοκλήρωση της μετάπτωσης των εργασιών της Proton Bank στα μηχανογραφικά συστήματα της Eurobank και των 28 καταστημάτων της στο ενιαίο δίκτυο του ομίλου, ανακοίνωσε η τράπεζα.

Οι σχετικές διαδικασίες ολοκληρώθηκαν τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ομαλή μετάπτωση των προϊόντων και υπηρεσιών 104.000 πελατών της πρώην Proton Bank στην Eurobank πραγματοποιήθηκε μέσα σε 10 μόλις εργάσιμες ημέρες από την ολοκλήρωση της συγχώνευσής τους την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013.

Πλέον, όλοι οι πελάτες της πρώην Proton Bank έχουν πρόσβαση στα 365 καταστήματα και τα 610 ΑΤΜs της Eurobank σε όλη τη χώρα, ενώ για τις συναλλαγές τους μπορούν να χρησιμοποιούν επίσης τα ηλεκτρονικά δίκτυα e-Banking και m-Banking, καθώς και το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πελατείας Europhone Banking 24 ώρες το 24ωρο.

Παράλληλα, όπως όλοι οι πελάτες της Eurobank, μπορούν να πραγματοποιούν διατραπεζικές συναλλαγές μεταξύ της Eurobank και του Νέου ΤΤ χωρίς χρέωση στα 189 καταστήματα και τα 284 ATMs αυτού.

Νέοι όμιλοι - Οδηγίες

Τις προηγούμενες ημέρες ολοκληρώθηκαν επίσης οι ενοποιήσεις των Millennium Bank και Probank σε Πειραιώς και Εθνική Τράπεζα αντίστοιχα.

Στο πλαίσιο αυτό, έχουν ήδη εκδοθεί οι πρώτες οδηγίες στους πελάτες των παραπάνω τραπεζών. Αναλυτικότερα:

Η τράπεζα ενημερώνει τους πελάτες της ότι το διάστημα μεταξύ 6 και 8 Δεκεμβρίου 2013, θα πραγματοποιηθεί η ενοποίηση του e-banking της Millennium Bank με το winbank web banking της Τράπεζας Πειραιώς.

Συγκεκριμένα, στις 6 Δεκεμβρίου και ώρα 12.00μμ, θα διακοπεί η λειτουργία της υπηρεσίας e-banking της Millennium bank και από την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013 το απόγευμα, η πρόσβαση σας θα γίνεται μέσω του https://www.winbank.gr.

Στο πλαίσιο ενοποίησης των εργασιών της Εθνικής Τράπεζας και της Probank, η μέχρι σήμερα συνεργασία των πελατών της δεύτερης μεταφέρεται από τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013 στον όμιλο της ΕΤΕ.

Το προσωπικό της Εθνικής Τράπεζας βρίσκεται στη διάθεσή τους για κάθε πληροφορία ή διευκρίνιση, καθώς και για να μεριμνήσει για κάθε αίτημά τους, με στόχο την εξυπηρέτησή και την καλύτερη δυνατή κάλυψη κάθε τραπεζικής ανάγκης.

Για άμεση ενημέρωση, επικοινωνήστε με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών, στα τηλέφωνα 181818 (από Ελλάδα) και +30 210 4848484 (από το εξωτερικό) ή επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας.

Για την απρόσκοπτη συναλλακτική δραστηριότητα των πελατών της πρώην Proton Bank, η Eurobank ενημερώνει ότι:

• Οι χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες της πρώην Proton Bank θα απενεργοποιηθούν το απόγευμα της Παρασκευής 6/12 και δεν θα γίνονται πλέον αποδεκτές για συναλλαγές.

• Οι νέες χρεωστικές κάρτες της Eurobank,που έχουν αποσταλεί σε αντικατάσταση, θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το πρωί της Δευτέρας 9/12, εφόσον έχουν ενεργοποιηθεί έως τη λήξη του ωραρίου λειτουργίας των τραπεζικών καταστημάτων την Παρασκευή 6/12.

• Οι νέες πιστωτικές κάρτες της Eurobank, που έχουν αποσταλεί σε αντικατάσταση, θα μπορούν να ενεργοποιηθούν και ακολούθως να χρησιμοποιηθούν από το πρωί της Τρίτης 10/12.

• Τα καταστήματα και τα ΑΤΜs της πρώην Proton Bank θα σταματήσουν τη λειτουργία τους με το πέρας των εργασιών της Παρασκευής 6/12. Από το πρωί της Δευτέρας 9/12 οι πελάτες της πρώην Proton Bank θα εξυπηρετούνται από το δίκτυο καταστημάτων και ATMs της Eurobank.

• Το σύστημα ηλεκτρονικής τραπεζικής Proton Live θα απενεργοποιηθεί το απόγευμα της Παρασκευής 6/12. Από το πρωί της Δευτέρας 9/12 οι χρήστες του θα εξυπηρετούνται από το e-banking της Eurobank, χωρίς να απαιτείται προηγούμενη ενέργεια εκ μέρους τους.

• Οι λογαριασμοί καταθέσεων που τηρούνταν στην πρώην Proton Bank θα μετατραπούν αυτόματα σε νέους λογαριασμούς καταθέσεων της Eurobank. Από το πρωί της Δευτέρας 9/12 οι πελάτες της πρώην Proton Bank θα μπορούν να ενημερωθούν για τους αριθμούς των νέων λογαριασμών, καθώς και τον νέο IBAN, από τα καταστήματα και τα ηλεκτρονικά δίκτυα εξυπηρέτησης της Eurobank.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν την Υπηρεσία 24ωρης τηλεφωνικής εξυπηρέτησης πελατών (Europhone Banking) της Eurobank στο τηλέφωνο 210 9555000.