A- A+
Ανέπαφες πληρωμές με τις χρεωστικές Enter Visa της Alpha Bank
Τη δυνατότητα διενέργειας ανέπαφων συναλλαγών με τη χρεωστική τους κάρτας Enter έχουν πλέον όλοι οι κάτοχοι καταθετικών λογαριασμών της Alpha Bank. Η νέα υπηρεσία.

Η νέα υπηρεσία παρέχεται στους κατόχους της κάρτας Enter Visa, η οποία ήδη κυκλοφορεί εδώ και αρκετούς μήνες από την τράπεζα. Αρα οι κάτοχοί της απλώς τη χρησιμοποιούν στα σημεία αποδοχής της χωρίς να κάνουν κάποια άλλη ενέργεια.

Η τεχνολογία contactless σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε τις καθημερινές σας συναλλαγές με μοναδική ευκολία μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα χωρίς να απομακρύνετε την κάρτα από τα χέρια σας.

Αναζητήστε στην Ελλάδα και το εξωτερικό τις επιχειρήσεις με το σήμα contactless και πραγματοποιήστε όλες τις καθημερινές αγορές σας εύκολα και γρήγορα.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κρατήσετε την κάρτα σας για λίγα δευτερόλεπτα μπροστά στον ειδικό αναγνώστη μόλις εμφανιστεί το σχετικό μήνυμα στην οθόνη του τερματικού (POS).

Η διαδικασία

Οι ανέπαφες συναλλαγές (contactless) βασίζονται στην ασύρματη τεχνολογία μικρής εμβέλειας NFC (Near Field Communication) και πραγματοποιούνται πλησιάζοντας την κάρτα contactless στον ειδικό αναγνώστη του τερματικού αποδοχής καρτών.

Για την ολοκλήρωση ανέπαφης συναλλαγής, η κάρτα δεν απομακρύνεται ποτέ από τα χέρια σας και δεν απαιτείται η υπογραφή σας στο απόκομμα της συναλλαγής.

Η νέα τεχνολογία σας παρέχει άνεση καθώς οι καθημερινές σας συναλλαγές πραγματοποιούνται σε χρόνο express.

  • Για αγορές έως 25 Ευρώ, η συναλλαγή ολοκληρώνεται σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο
  • Oι αγορές άνω των 25 Ευρώ, πραγματοποιούνται επίσης ανέπαφα με την πληκτρολόγηση του τετραψήφιου Προσωπικού Μυστικού Αριθμού (ΡΙΝ) κάθε φορά που θα σας ζητηθεί, χωρίς να χρειαστεί να υπογράφετε τη σχετική απόδειξη.

Τα σημεία πώλησης

Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τα σημεία στα οποία γίνεται αποδεκτή η χρεωστική κάρτα contactless της Alpha Bank ΕΔΩ.

Αναζητήστε το σήμα contactless στην Ελλάδα και το εξωτερικό και πραγματοποιείστε τις συναλλαγές σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, σε επιλεγμένα καταστήματα των παρακάτω επιχειρήσεων:


Και επιπλέον, σε επιλεγμένα καταστήματα των επιχειρήσεων: Jumbo, Πλαίσιο, Zara, Bershka, Massimo Dutti, Marks & Spencer, H&M, Calzedonia, Intimissimi, Tezenis, OYSHO, Starbucks, Cosmote, Γερμανός, Sephora, Zara Home, Βερόπουλος, Coffee Time, Mc Donalds, ΕΚΟ, Ster Cinemas, στα καταστήματα εστιάσεως του «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Προνόμια

Επωφεληθείτε από την καινοτομία της contactless τεχνολογίας και ταυτόχρονα απολαύστε τα προνόμια των χρεωστικών καρτών Alpha Bank Enter :

• Τεχνολογία Chip & PIN, για ασφάλεια στις πληρωμές σας

• Αγορές σε χιλιάδες επιχειρήσεις με το σήμα Visa ή MasterCard, με αυτόματη χρέωση του τραπεζικού σας λογαριασμού

• Δυνατότητα εγγραφής της κάρτας στις υπηρεσίες Alpha e-statements, Alpha alerts και Alpha Secure Web (Verified by Visa)

• Πρόσβαση στον τραπεζικό σας λογαριασμό από όλα τα ΑΤΜ της Alpha Bank και του διατραπεζικού συστήματος συναλλαγών ΔΙΑΣ στην Ελλάδα, αλλά και τα ΑΤΜ με το σήμα Visa στο εξωτερικό, ώστε να μη χρειάζεται να αναζητάτε συνάλλαγμα πριν ταξιδέψετε.

• Δυνατότητα επιλογής του ημερησίου ορίου αγορών και αναλήψεων μετρητών

• Σύνδεση της κάρτας σας με έως και 5 τραπεζικούς λογαριασμούς καταθέσεων της Alpha Bank για συναλλαγές μέσω ATM

• Ασφάλεια και δυνατότητα πλήρους ενημέρωσής σας για τις συναλλαγές που πραγματοποιείτε.

Μάθετε περισσότερα για την Alpha Bank Enter Visa contactless εδώ.