A- A+
Μήνας μειώσεων ο Νοέμβριος για τα επιτόκια προθεσμίας
Ένας ακόμη μήνας μειώσεων στα επιτόκια των προθεσμιακών καταθέσεων συμπληρώνεται. Σχεδόν όλες οι τράπεζες προχώρησαν το Νοέμβριο σε περικοπές των αποδόσεων στα προϊόντα που προσφέρουν.

Πρόκειται για τον ενδέκατο συνεχή μήνα που τα επιτόκια στους λογαριασμούς προθεσμίας κινούνται σε χαμηλότερα επίπεδα.

Σχεδόν όλες οι τράπεζες προχώρησαν το Νοέμβριο σε περικοπές στα επιτόκια των καταθέσεων που προσφέρουν στους πελάτες τους, οι οποίες σε ορισμένες περιπτώσεις έφτασαν ακόμη και τις 80 μονάδες βάσης.

Πλέον, για την εξασφάλιση μίας απόδοσης άνω του 3% απαιτούνται τουλάχιστον 100.000 ευρώ και αυτό όχι για διάρκεια μεγαλύτερη των τριών μηνών.

Από εκεί και πέρα για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα τα επιτόκια πέφτουν κατακόρυφα, μην ξεπερνώντας το 3% με βάση τα επίσημα δελτία της συντηπτικής πλειονότητας των τραπεζών, για οποιοδήποτε ποσό.

Όλες οι αλλαγές

Σύμφωνα με τη βάση δεδομένων του Moneyonline.gr από τις αρχές Νοεμβρίου έχουν καταγραφεί διαδοχικά οι ακόλουθες μεταβολές στα επιτόκια των λογαριασμών προθεσμίας:

Σύγκριση επιτοκίων

Μπορείτε να βρείτε την ακριβή απόδοση για τα χρήματά σας με το εργαλείο αναζήτησης προθεσμιακών καταθέσεων του Moneyonline.gr.