A- A+
Saxo Bank: Νέοι συνδυασμοί ισοτιμιών για επένδυση
Τέσσερις νέους συνδυασμούς Συναλλάγματος και Πολύτιμων Μετάλλων πρόσθεσε στην πλατφόρμα SaxoTrader η Saxo Bank, ανταποκρινόμενη σε πιο εξειδικευμένες προτιμήσεις των επενδυτών.

Πρόκειται για τους εξής συνδυασμούς: Ευρώ- Ισραηλινό Shekel (EURILS), Χρυσός-Τουρκική Λίρα (XAUTRY), Χρυσός-Ταϊλανδέζικο Baht (XAUTHB) και Πλατίνα-Αφρικανικό Rand (XPTZAR).

Με τους νέους αυτούς συνδυασμούς, η Saxo Bank εμπλουτίζει την ευρεία γκάμα συνδυασμών που προσφέρει στην αγορά spot, οι οποίοι σήμερα ξεπερνούν τους 180.

Οι 17 από αυτούς αφορούν συνδυασμούς νομισμάτων με πολύτιμα μέταλλα (Χρυσός, Ασήμι, Πλατίνα, Παλλάδιο), δίνοντας έτσι περισσότερες επιλογές στους επενδυτές για αντιστάθμιση κινδύνου.

Νέες διακρίσεις

Εν τω μεταξύ, τρεις νέες σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η Saxo Bank από καταξιωμένους διεθνείς θεσμούς, οι οποίοι αναγνώρισαν τις καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα που προσφέρει στην επενδυτική κοινότητα.

Συγκεκριμένα, η Saxo Bank απέσπασε τα βραβεία “Best Broker” και “Best Proprietary Platform”, στο πλαίσιο των φετινών βραβείων του “Forex Magnates”, ενός διεθνούς οργανισμού που εξειδικεύεται στην αγορά Συναλλάγματος και αποτελεί σημαντική πηγή πληροφόρησης και ερευνών για την επενδυτική κοινότητα -και κυρίως για τους θεσμικούς επενδυτές.

Επιπλέον, απέσπασε το βραβείο του “Best Futures & Options Broker” για τη διαπραγμάτευση Σ.Μ.Ε. (Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης) και Δικαιωμάτων Προαίρεσης στη διάρκεια της φετινής διοργάνωσης των Βραβείων “Shares Awards 2013”, τα οποία διοργανώνει για 12η χρονιά το κορυφαίο περιοδικό για ιδιώτες και επαγγελματίες επενδυτές “Shares Magazine”.