A- A+
Όλες οι προσφορές άτοκων δόσεων για τα τέλη κυκλοφορίας
Τη δυνατότητα να εξοφλήσουν τα τέλη κυκλοφορίας του οχήματός τους σε έως και 6 άτοκες δόσεις έχουν οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών σε όλες σχεδόν τις ελληνικές τράπεζες. Τι προσφέρει κάθε όμιλος.

Οι τράπεζες μέσω των καταστημάτων και των εναλλακτικών δικτύων πληρωμών (e-banking, phone banking, mobile banking και portal πληρωμών) δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες τους να εξοφλήσουν τα τέλη κυκλοφορίας του 2014 με την πιστωτική ή χρεωστική τους κάρτα.

Με χρήση της χρεωστικής κάρτας η πληρωμή γίνεται εφάπαξ με χρέωση του τραπεζικού καταθετικού λογαριασμού, ενώ με την πιστωτική κάρτα δίνεται η δυνατότητα πληρωμής σε έως και 6 άτοκες δόσεις.

Επιπλέον, στην περίπτωση των πιστωτικών καρτών, η πρώτη δόση ή το σύνολο της οφειλής εφόσον επιλεγεί η εφάπαξ πληρωμή, εξοφλείται έως και 1,5 μήνα αργότερα, μεταθέτοντας χρονικά την αποπληρωμή έως και τα μέσα Φεβρουαρίου του 2014.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι κάτοχοι των πιστωτικών καρτών πριν έλθουν σε επαφή με την τράπεζα είναι να εκτυπώσουν τον κωδικό πληρωμής από τη σελίδα του Taxisnet, στην οποία εισάγουν το ΑΦΜ και τον αριθμό κυκλοφορίας.

Όλες οι προσφορές

Ευχέρεια άτοκων δόσεων προσφέρουν οι ακόλουθες τράπεζες με τις πιστωτικές τους κάρτες: