A- A+
Πετρέλαιο θέρμανσης με κάρτα σε άτοκες δόσεις και με έκπτωση
Δελεαστικές προσφορές για την προμήθεια πετρελαίου λάνσαραν για μία ακόμη χρονιά οι τράπεζες, διευκολύνοντας ταμειακά τους καταναλωτές, ειδικά όσους δικαιούνται επίδομα. Το πανόραμα των φετινών προσφορών.

Η αγορά πετρελαίου με πιστωτική κάρτα συμφέρει από κάθε άποψη, εφόσον υπάρχει φυσικά το διαθέσιμο όριο για την πραγματοποίηση της συναλλαγής.

Ειδικότερα, οι πελάτες των τραπεζών κάνοντας χρήσης των καρτών τους κερδίζουν τα εξής:

1) Άτοκες δόσεις. Οι τράπεζες σε συνεργασία με τις εταιρείες καυσίμων και όχι μόνο (βλέπε φυσικό αέριο), δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες τους να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης και να το εξοφλήσουν σε έως και 6 άτοκες δόσεις.

Με τον τρόπο αυτό οι καταναλωτές διευκολύνονται καθώς επιμηκύνουν την περίοδο αποπληρωμής έως και τον Ιούνιο του 2014, με την πρώτη δόση να καταβάλλεται έως και 1,5 μήνα μετά την αγορά του πετρελαίου.

Διευκολύνονται έτσι και όσοι δικαιούνται επίδομα θέρμανσης, δεδομένου ότι μεταξύ της αίτησης και της είσπραξής του μεσολαβούν περί τις 20 ημέρες.

Έτσι, με δόσεις ή χωρίς, παρέχεται η χρονική ευχέρεια για τη λήψη του βοηθήματος, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την αποπληρωμή της τράπεζας. Με τον τρόπο αυτό η τιμή του πετρελαίου πέφτει κάτω από το 1 ευρώ το λίτρο.

2) Εκπτώσεις. Τα προγράμματα επιβράβευσης των τραπεζών παρέχουν ειδικές εκπτώσεις στους πελάτες τους, εφόσον προμηθευτούν καύσιμα από τις εταιρείες με τις οποίες συνεργάζονται.

Το ποσοστό της έκπτωσης μπορεί να φτάνει έως και το 2% και αφαιρείται απευθείας από το λογαριασμό.

3) Επιστροφή μετρητών. Σε ορισμένα προγράμματα επιβράβευσης, ο καταναλωτής συγκεντρώνει πόντους ή ευρώ, ανάλογα με την αξία του καυσίμου που θα προμηθευτεί.

Οι πόντοι ή τα ευρώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για επόμενες αγορές, στις οποίες ο καταναλωτής πληρώνει λιγότερα ή και καθόλου.

Το ευρύ δίκτυο των εταιρειών με τις οποίες έχουν συνεργασία οι τράπεζες, δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να χρησιμοποιήσουν το πρόγραμμα επιβράβευσης για ένα αγαθό ή μία υπηρεσία που ούτως ή αλλιώς θα αγόραζαν.


Οι προσφορές αναλυτικά:

Η Εθνική Τράπεζα συνεργάζεται με επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ και Shell. Στην ΕΚΟ προσφέρει 2% άμεσο κέρδος επί της αξίας της συναλλαγής έως τις 2.000 ευρώ και επιπλέον 1% για χρήση σε επόμενες αγορές, στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης GoNational.

Στη Shell παρέχει άμεσο κέρδος 2% επί της αξίας της συναλλαγής, ενώ για αγορά πετρελαίου άνω των 300 ευρώ δίνει τη δυνατότητα εξόφλησης σε έως και 3 άτοκες δόσεις.

Η προσφορά της Τράπεζας Πειραιώς παρέχει την ευχέρεια στους κατόχους των πιστωτικών της καρτών όχι μόνο να επιλέξουν το καύσιμο με το οποίο θα θερμανθούν, αλλά και την επιχείρηση από την οποία θα το προμηθευτούν.

Η διαδικασία έχει ως εξής: Ο πελάτης του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς πληρώνει τον προμηθευτή του με την πιστωτική του κάρτα.

Εν συνεχεία τηλεφωνεί στο 18 28 38 σε διάστημα 5 ημερών από την πραγματοποίηση της συναλλαγής και δηλώνει τον αριθμό των δόσεων που επιθυμεί, μέχρι και 6 άτοκες.

Η υπηρεσία δόσεων προσφέρεται μέσω μετατροπής εφάπαξ συναλλαγής:

- Για πετρέλαιο θέρμανσης, σε πρατήρια καυσίμων για προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης αξίας άνω των 500 ευρώ
- Για φυσικό αέριο, στα ταμεία εταιρειών παροχής αερίου, εφόσον δέχονται πληρωμές λογαριασμών φυσικού αερίου μέσω πιστωτικής κάρτας, χωρίς ελάχιστο ποσό
- Για στερεά βιοκαύσιμα, σε εταιρείες που πωλούν βιοκαύσιμα και δέχονται πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας, αξίας άνω των 300 ευρώ

Η Alpha Bank μέχρι και τις 30/4/2014 δίνει τη δυνατότητα αγοράς πετρελαίου θέρμανσης από επιλεγμένα πρατήρια της BP και εξόφλησής του σε έως και 6 άτοκες δόσεις.

Το τηλέφωνο παραγγελιών είναι το 18199 για Αττική και Θεσσαλονίκη, ενώ για την εξασφάλιση των δόσεων είναι απαραίτητη η χρήση κάρτας που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης Bonus της τράπεζας.

Εκτός από τις άτοκες δόσεις, οι πελάτες της Alpha Bank συλλέγουν 4 πόντους για κάθε 1 ευρώ συναλλαγών στην BP, τους οποίους μπορούν να εξαργυρώσουν σε επόμενες αγορές τους, σε όλο το δίκτυο των συνεργαζόμενων με την τράπεζα επιχειρήσεων.

Για παράδειγμα στη BP είναι δυνατή η αγορά βενζίνης με έκπτωση το ποσό του ΦΠΑ 23%. Συγκεκριμένα:

• Για καύσιμα κίνησης αξίας έως 30€ εξαργυρώστε 2.000 Bonus πόντους
• Για καύσιμα κίνησης αξίας από 30,01€ έως 60€ εξαργυρώστε 3.500 Bonus πόντους
• Για καύσιμα κίνησης αξίας από 60,01€ έως 100€ εξαργυρώστε 5.000 Bonus πόντους

Η Eurobank προσφέρει σε όλους τους κατόχους των πιστωτικών της καρτών τη δυνατότητα να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης με επιστροφή μετρητών 3% και σε 6 άτοκες δόσεις.

Η προσφορά ισχύει για όλη την περίοδο διάθεσης του πετρελαίου, από τις 15/10/2013 έως και τις 30/04/2014, σε συνεργασία με τα πρατήρια καυσίμων ΕΚΟ.

Οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών Eurobank μπορούν να αποπληρώσουν το πετρέλαιο σε έως και 6 άτοκες δόσεις, ενώ κερδίζουν 3% επιστροφή επί της αξίας των αγορών τους.

Τα ευρώ που συγκεντρώνονται μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε επόμενες αγορές σε οποιαδήποτε από τις 5.000 επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης.

Σημειώνεται πως η προσφορά με την επιστροφή του 3% ισχύει για αγορές και με τις χρεωστικές κάρτες της Eurobank, με τη διαφορά ότι δεν είναι δυνατή η αποπληρωμή σε δόσεις.

Εξάλλου, οι 6 άτοκες δόσεις ισχύουν για αγορές πετρελαίου έως 3.000 ευρώ.

H Citibank σε συνεργασία με τα πρατήρια καυσίμων Shell διαθέτει την πιστωτική κάρτα Energy MasterCard, που προσφέρει κέρδος 3% επί της αξίας των αγορών σε πετρέλαιο θέρμανσης και βενζίνης, καθώς και επιστροφή 1% σε όλες τις υπόλοιπες αγορές, που εξαργυρώνεται για αγορά καυσίμων κίνησης και λιπαντικών.

Το μέγιστο ετήσιο όφελος μπορεί να φτάσει έως και τα 360 ευρώ. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα αποπληρωμής του πετρελαίου θέρμανσης σε 6 άτοκες δόσεις.

Για παραγγελίες σε πετρέλαιο θέρμανσης, καλέστε την Coral στο 801 112 0406.

Η Millennium bank σε συνεργασία με τη Revoil δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους των πιστωτικών καρτών που κατοικούν στην Αττική να προμηθευτούν πετρέλαιο και να το εξοφλήσουν σε έως 6 άτοκες δόσεις.

Το πετρέλαιο θέρμανσης OIKOPLUS της Revoil επιτυγχάνει τέλεια καύση, εξασφαλίζοντας σημαντική οικονομία, καθώς και ουσιαστική προστασία του περιβάλλοντος, μέσω της μείωσης των εκπομπών αιθάλης.

Καλέστε τώρα τη Revoil στα τηλέφωνα 211 18 19 000, αποκτήστε το επώνυμο οικολογικό πετρέλαιο θέρμανσης OIKOPLUS και κερδίστε:

  • Για αγορές από 600€ έως 1.200€ 3 άτοκες δόσεις
  • Για αγορές από 1.200 και άνω 6 άτοκες δόσεις