A- A+
Δωρεάν cocktails αν πληρώσετε με Premium Mastercard
Τη δυνατότητα να απολαύσουν δωρεάν δροσερά cocktails έχουν όλοι οι κάτοχοι των καρτών Gold, Platinum και World MasterCard που θα επισκευτούν τα εστιατόρια του ομίλου Panas Group Sophisticated Hospitality.

Όπως ανακοινώθηκε, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η MasterCard καλωσορίζει τη νέα σεζόν στο Salon de Bricolage, το μοναδικό member club της πόλης.

Σε συνεργασία με τον όμιλο Panas Group Sophisticated Hospitality, η MasterCard θα υποδέχεται τους κατόχους Premium καρτών (Gold MasterCard, Platinum MasterCard και World MasterCard) προσφέροντάς τους ξεχωριστά προνόμια από τον Νοέμβριο 2013 ως και τον Απρίλιο του 2014.

Πιο συγκεκριμένα, για κάθε πληρωμή που θα πραγματοποιήσουν στα εστιατόρια του Salon de Bricolage, οι κάτοχοι αλλά και η παρέα τους θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τα πιο δροσερά cocktails, εντελώς δωρεάν, αρκεί να χρησιμοποιήσουν τις Gold, Platinum και World MasterCard κάρτες.

Προνομιακές τιμές

Ακόμη, φέτος, για πρώτη φορά, οι κάτοχοι Premium καρτών MasterCard θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ξεχωριστό ταξίδι γεύσεων μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο Menu, συνοδευόμενο και από μία επιλεγμένη Wine List.

Το MasterCard Menu καθώς και η Wine List θα προσφέρονται σε προνομιακή τιμή, από Τρίτη ως και Παρασκευή.

Ο Αθανάσιος Γεραμάνης, Country Manager της MasterCard στην Ελλάδα, δήλωσε: «Για ακόμη μια χρονιά, επεκτείνοντας τη συνεργασία μας με τον όμιλο Panas Group Sophisticated Hospitality, διοργανώνουμε τις MasterCard Cocktail Nights στο Salon de Bricolage, ένα Premium χώρο μοναδικής αισθητικής. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μέσω αυτής της συνεργασίας δίνουμε την ευκαιρία στους Premium κατόχους MasterCard να απολαύσουν στο έπακρο ξεχωριστές χειμερινές βραδιές, γεμάτες εμπειρίες ανεκτίμητης αξίας».

Ένας εκ των ιδιοκτητών του Salon de Bricolage, κ. Χρύσανθος Πανάς δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι που συνεργαζόμαστε για άλλη μια φορά με τη MasterCard. Μέσα από αυτή τη συνεργασία προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες υψηλής ποιότητας στα μέλη μας, κάτι που αποτελεί για εμάς, όπως και για τη MasterCard, κομμάτι της φιλοσοφίας μας».