A- A+
Πληρωμή φόρων με τις κάρτες της Εμπορικής Τράπεζας
Νέα δυνατότητα για άμεσες πληρωμές οφειλών στο Δημόσιο, προσφέρει η Εμπορική Τράπεζα στους πελάτες της, κατόχους καρτών, για τη διευκόλυνσή τους.

Ειδικότερα, η Εμπορική Τράπεζα διευκολύνει τους ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες καθώς και τις επιχειρήσεις-πελάτες της να αποπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στο Δημόσιο, μέσω των πιστωτικών καρτών Visa & MasterCard, χρεωστικών καρτών Visa Debit και καρτών διευκόλυνσης επιχειρήσεων Visa Business.

Με τη νέα αυτή υπηρεσία, η Εμπορική Τράπεζα προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία, οικονομία και ασφάλεια στους πελάτες της, απαλλάσσοντάς τους από την ανάγκη να χρησιμοποιήσουν μετρητά ή επιταγές, για ποσά άνω των 500 ευρώ (για φορολογικές υποχρεώσεις ιδιωτών) και 250 ευρώ (για φορολογικές υποχρεώσεις ελεύθερων επαγγελματιών και επιχειρήσεων).

Επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα και άτοκης περιόδου έως και 55 ημέρες σε όσους χρησιμοποιούν τις πιστωτικές τους κάρτες για την πληρωμή των οφειλών τους.

Η υπηρεσία ισχύει χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση και διέπεται από τους όρους χρήσης των καρτών της Εμπορικής Τράπεζας.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι κάτοχοι καρτών της Εμπορικής Τράπεζας μπορούν να απευθύνονται στα κατά τόπους καταστήματα της Εμπορικής Τράπεζας, στην ιστοσελίδα www.emporiki.gr ή στα τηλέφωνα 801 11 11 247 από σταθερό και 210 6505000 από κινητό ή από το εξωτερικό.