A- A+
Geniki: Ταμιευτήριο με επιτόκιο 1,50% από το πρώτο ευρώ
Μία νέα προσφορά στην κατηγορία των αποταμιευτικών λογαριασμών λάνσαρε η Geniki Bank, μέλος του Ομίλου Πειραιώς, προσφέροντας επιτόκιο 1,50% από το πρώτο ευρώ σε νέους πελάτες. Οι όροι διάθεσης.

Ο λόγος γίνεται για το προϊόν «GENIKI Ταμιευτήριο Plus» το οποίο απευθύνεται σε όσους θέλουν να αποταμιεύουν, χωρίς ωστόσο δεσμεύσεις τόσο ως προς το ποσό της τακτικής κατάθεσης, όσο και ως προς τη δυνατότητα αναλήψεων.

Ο συγκεκριμένος λογαριασμός προσφέρεται για νέα κεφάλαια που θα κατατεθούν στην τράπεζα και προσφέρει 1,50% από το πρώτο ευρώ.

Ο πελάτης δεν έχει κανένα περιορισμό ως προς το ύψος της αποταμίευσης, η οποία μπορεί να γίνεται όσο πιο συχνά επιθυμεί, ενώ δεν υπάρχει ελάχιστο όριο αρχικής κατάθεσης.

Η καταβολή των τόκων

Οι τόκοι αποδίδονται κάθε εξάμηνο, βάση ετησιοποιημένου μικτού επιτοκίου 1,50%. Μοναδική προϋπόθεση για την εξασφάλιση της υψηλής απόδοσης αποτελεί η πραγματοποίηση έως και μίας χρεωστικής κίνησης κάθε μήνα.

Αν το όριο αυτό ξεπεραστεί, το επιτόκιο διαμορφώνεται σε 0,40% για το υπόλοιπο διάστημα που απομένει μέχρι τη λήξη του 6μήνου.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα 801.11.600.300 (από σταθερό) και 210.69.75.200 (από κινητό ή από το εξωτερικό) ή απευθυνθείτε σε ένα από τα καταστήματα της Geniki Bank.

Σύγκριση επιτοκίων

Μπορείτε να συγκρίνετε τα αποταμιευτικά προϊόντα μέσω του εργαλείου αναζήτησης καταθετικών προγραμμάτων, επιλέγοντας «θέλω υψηλότερο επιτόκιο με περιορισμό στις αναλήψεις».