A- A+
Επιλέχθηκαν 10.000 δικαιούχοι για το πρόγραμμα επιδότησης εργαζομένων στον Τουρισμό
Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των 10.000 νέων επιτυχόντων που προέρχονται από τη λίστα των επιλαχόντων του προγράμματος επιδότησης της εργασίας ειδικά για τον τουριστικό κλάδο.

Ο λόγος γίνεται για το έργο «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για άνεργους νέους στον κλάδο του τουρισμού ηλικίας έως 29 ετών» του επιχειρησιακού προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για την πορεία της αίτησής τους καθώς και για τη Διαδικασία Ενεργοποίησης του Voucher, από την πλατφόρμα sete-voucher.gr.

Οι ωφελούμενοι θα πρέπει μέχρι την 30η Ιανουαρίου 2014 (30/01/2014) να μεριμνήσουν και να ενεργοποιήσουν την επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας.

Υπενθυμίζεται ότι την υλοποίηση της δράσης του προγράμματος αυτού, που χρηματοδοτείται από το ΕΠ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» με πόρους της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) έχουν αναλάβει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).

Η δράση υλοποιείται με σκοπό την επίτευξη μιας δομημένης πορείας εισόδου των άνεργων νέων στην αγορά εργασίας, η οποία δυνητικά καταλήγει στην τοποθέτησή τους σε θέσεις απασχόλησης σε επιχειρήσεις που εξυπηρετούν και ενισχύουν άμεσα ή έμμεσα τον τουρισμό και το τουριστικό προϊόν της χώρας.

Αναζητήστε την αίτησή σας