A- A+
Emporiki: Ασφαλής επένδυση 10ετίας σε ευρωπαϊκές μετοχές
Την τρίτη έκδοση του επενδυτικού προγράμματος “EmporikiΕισόδημα+”, το οποίο ανήκει στη σειρά προγραμμάτων εφάπαξ καταβολής τύπου Unit Linked προσφέρει η Εμπορική Τράπεζα και η Εμπορική Ζωής.

Το “EmporikiΕισόδημα+, 3η Έκδοση”, έχει διάρκεια επένδυσης 10 ετών, προσφέρει δυνατότητα υψηλού ετήσιου εισοδήματος και 100% προστασία του κεφαλαίου επένδυσης στη λήξη, με χαμηλό ποσό εκκίνησης, από €5.000.

Συνδέεται με Εσωτερικό Μεταβλητό Κεφάλαιο που επενδύει σε ομόλογο, οι αποδόσεις του οποίου σχετίζονται με την πορεία του Δείκτη Eurostoxx50, προσφέροντας τη δυνατότητα για υψηλό αφορολόγητο ετήσιο εισόδημα έως τη λήξη του προϊόντος.

Συγκεκριμένα, το “EmporikiΕισόδημα+, 3η Έκδοση” προσφέρει ετήσια σταθερή απόδοση 2,50% για τα δύο πρώτα χρόνια της επένδυσης και δυνατότητα ετήσιας απόδοσης έως και 6,12% πληρωτέας από τον τρίτο χρόνο και μέχρι τη λήξη της επένδυσης. Στη λήξη της επένδυσης, παράλληλα με την 100% προστασία του αρχικού κεφαλαίου, προσφέρεται δυνατότητα επιπλέον απόδοσης υπό προϋποθέσεις.

Το νέο προϊόν προσφέρει επίσης μία σειρά πλεονεκτημάτων στους πελάτες, μεταξύ των οποίων διαφάνεια της επένδυσης, σημαντικές φορολογικές ελαφρύνσεις (έκπτωση από το φορολογητέο εισόδημα και αφορολόγητες ετήσιες αποδόσεις έως τη λήξη του προγράμματος), ασφαλιστική κάλυψη σε περίπτωση απώλειας ζωής και δυνατότητα ρευστοποίησης από τον τρίτο μήνα (η ποινή εξαγοράς υπολογίζεται με βάση τη δημοσιευμένη τιμή του ομολόγου την ημέρα της εξαγοράς).

Η διάθεση του νέου επενδυτικού προϊόντος πραγματοποιείται αποκλειστικά από την Εμπορική Τράπεζα και την Εμπορική Ζωής μέσω προεγγραφών που διαρκούν από τις 15 Νοεμβρίου έως τις 17 Δεκεμβρίου 2010. Εγγυητής του ομολόγου είναι η Εμπορική Τράπεζα, μέλος της Crédit Agricole.