A- A+
Κάρτες Citibank: Μείωση επιτοκίου έως 6% στους συνεπείς
Ενα νέο πρόγραμμα επιβράβευσης με την ονομασία Flex, το οποίο μειώνει το επιτόκιο των πιστωτικών καρτών έως και 6 μονάδες βάσης ανάλογα με τη χρήση της σε όσους αποπληρώνουν στην ώρα τους τις οφειλές τους, ανακοίνωσε η Citibank.

Με τη μείωση αυτή, το επιτόκιο των καρτών Flex μπορεί να διαμορφωθεί στο 11,7% που συνιστά ένα από τα χαμηλότερα επιτόκια της αγοράς.

Συγκεκριμένα το επιτόκιο της νέας κάρτας Flex μειώνεται και παραμένει χαμηλό για νέες αγορές κατά:

- 4 μονάδες αν ο κάτοχος της κάρτας πληρώνει εμπρόθεσμα τουλάχιστον την ελάχιστη μηνιαία οφειλή. Στην αντίθετη περίπτωση, η κάρτα επιστρέφει στο αρχικό της επιτόκιο.
- 6 μονάδες αν ο κάτοχος της κάρτας πληρώνει εμπρόθεσμα και επιπλέον πραγματοποιήσει αγορές με την κάρτα μεγαλύτερες των 300€ τον μήνα. Εφόσον τον επόμενο μήνα δεν πραγματοποιηθούν αγορές τουλάχιστον αυτής της αξίας, το επιτόκιο της κάρτας θα μειωθεί όχι κατά 6, αλλά κατά 4 μονάδες.

Όσοι έχουν ήδη στην κατοχή τους κάρτα Citibank ή Diners μπορούν να τις μετατρέψουν σε Flex, διατηρώντας τα χαρακτηριστικά και τα οφέλη των καρτών τους, αλλά με επιπλέον πλεονέκτημα το χαμηλότερο επιτόκιο.

Οι κάρτες Flex έχουν ετήσια συνδρομή 50 ευρώ. Από τη σειρά Flex εξαιρούνται οι κάρτες Student, καθώς και οι Prestige, Platinum και Corporate.