A- A+
Τρ. Πειραιώς: Κάντε συναλλαγές με την αποστολή SMS
Τη δυνατότητα διενέργειας βασικών τραπεζικών συναλλαγών με την αποστολή ενός απλού SMS έχουν οι πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς, με τη νέα υπηρεσία winbank sms banking. Οι δυνατότητες.

Ειδικότερα, το winbank sms banking της Τράπεζας Πειραιώς σας διευκολύνει να κάνετε ορισμένες βασικές συναλλαγές σας γρήγορα, στέλνοντας ένα απλό SMS από το κινητό σας.

Πρόκειται για τη δεύτερη τράπεζα στην Ελλάδα που παρέχει υπηρεσίες μέσω SMS. Πρώτη ήταν η Citibank, που δίνει τη δυνατότητα πληρωμής λογαριασμών καρτών με μήνυμα από το κινητό.

Εντολή για συναλλαγή μέσω winbank sms banking μπορείτε να δώσετε με οποιαδήποτε σύνδεση κινητής τηλεφωνίας και από οποιαδήποτε συσκευή κινητού τηλεφώνου, παλαιάς ή νέας τεχνολογίας.

Η εντολή

Η εντολή σας είναι ένα σύντομο SMS που στέλνετε στο 6945 100 300 ή το 6937 100 300. Ο τρόπος σύνταξης των SMS είναι απλός και εύκολος να τον θυμάστε.

Ακόμη κι αν κάνετε λάθος σας αποστέλλεται από την Τράπεζα Πειραιώς βοηθητικό SMS.

Πληκτρολογώντας λοιπόν το αντίστοιχο SMS μπορείτε:

  • Να μάθετε το υπόλοιπο του λογαριασμού σας
  • Να ενημερωθείτε για τις κινήσεις του λογαριασμού σας
  • Να μεταφέρετε χρήματα ανάμεσα σε λογαριασμούς σας
  • Να ανανεώσετε το χρόνο ομιλίας του καρτοκινητού σας (Cosmote, Q card, Vodafone ή Wind) με χρέωση του λογαριασμού σας

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αποστολή της εντολής σας, λαμβάνετε δωρεάν απαντητικό SMS στο ίδιο κινητό.

Χρεώσεις

Οι συναλλαγές μέσω winbank sms banking έχουν χαμηλότερα ή μηδενικά έξοδα. Συγκεκριμένα:

  • Τα SMS που στέλνετε για την αποστολή της εντολής σας χρεώνονται από τον φορέα κινητής τηλεφωνίας ως απλό SMS
  • Τα απαντητικά SMS της winbank είναι δωρεάν

Πραγματοποιώντας τις συναλλαγές σας με το κινητό σας μέσα από την υπηρεσία winbank sms banking προστατεύετε το περιβάλλον.

Με την εξοικονόμηση χαρτιού που επιτυγχάνεται, περιορίζονται οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις από την παραγωγή του: κοπή δέντρων, κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος και νερού.

Συναλλαγές μέσω winbank sms banking μπορείτε να κάνετε και χωρίς εγγραφή στην winbank. Ωστόσο, οι υπηρεσίες winbank web banking ή winbank phone banking σάς διευκολύνουν να διαχειρίζεστε τους λογαριασμούς και τα κινητά τηλέφωνα που έχετε δηλώσει στην υπηρεσία winbank sms banking.

Επιπλέον, οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να δείτε το ιστορικό των συναλλαγών σας, με όλα τα μηνύματα που έχετε στείλει μέσω winbank sms banking και τις απαντήσεις που έχετε λάβει από την Τράπεζα Πειραιώς.