A- A+
ΕΤΕ: Στήριξη ιδρυμάτων μέσω του προγράμματος πιστωτικών καρτών «go for kids»
Οικονομική βοήθεια σε μη κερδοσκοπικούς φορείς για την υποστήριξη παιδιών σε ανάγκη, προσφέρει η Εθνική Τράπεζα μέσω του προγράμματος go for kids, το οποίο συνδέεται με τη χρήση των πιστωτικών καρτών go.

Στο πλαίσιο των ενεργειών Κοινωνικής Ευθύνης της Τράπεζας, από 1.09.2013 έως και 30.09.2013 για κάθε πραγματοποιηθείσα αγορά με χρήση κάρτας go (MasterCard, gold MasterCard, Platinum Mastercard, Visa, Toyota VISA), η Εθνική διέθετε ποσό 0,05€ για την αγορά τετραδίων, τα οποία θα διανεμηθούν σε παιδιά σε ανάγκη, σε όλη την Ελλάδα.

Η πρώτη διάθεση, περίπου 40.000 τετραδίων πραγματοποιήθηκε μέσω της οργάνωσης «Αποστολή της Εκκλησίας της Ελλάδος» καθώς και των μη κερδοσκοπικών φορέων η Κιβωτός του Κόσμου, το Χαμόγελο του Παιδιού, Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα, ΕΛΕΠΑΠ, Χατζηκυριάκειο, Ίδρυμα Χατζηκώνστα, ενώ συνεχίζεται η διάθεση ακόμη μεγαλύτερου αριθμού τετραδίων, συνολικά.

Η Εθνική Τράπεζα με την συμβολική αυτή προσφορά επιθυμεί να συνεισφέρει στην υλοποίηση των σκοπών των Συλλόγων, συμμετέχοντας στο κοινό όραμα για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά και τους εφήβους.

Κάνοντας τις αγορές σας με τις κάρτες go από 1.09.2013 έως και 30.09.2013, στηρίξατε το πρόγραμμα go for kids και την προσπάθεια μη κερδοσκοπικών φορέων που έχουν ως έργο τους τη φροντίδα των παιδιών που έχουν ανάγκη.