A- A+
Έκπτωση 10% στα Praktiker με κάθε στεγαστικό Eurobank
Τη δυνατότητα να εξοπλίσουν ή να αναβαθμίσουν ενεργειακά το σπίτι τους με αγορές από τα καταστήματα Praktiker σε προνομιακές τιμές, θα έχουν όσοι λάβουν στεγαστικό ή πράσινο δάνειο από τη Eurobank έως το τέλος του έτους.

Ειδικότερα, για εκταμιευμένα δάνεια κατοικίας (στεγαστικά και πράσινα), οι αιτήσεις των οποίων θα υποβληθούν έως και τις 31/12/2013, οι πελάτες της Eurobank θα εξασφαλίσουν έκπτωση 10% σε όλες τις αγορές στα καταστήματα Praktiker.

Πρόκειται για μία προσφορά της τράπεζας, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για προώθηση των «πράσινων» προϊόντων, που εξασφαλίζουν χρηματοδότηση έως και το 100% του κόστους ενός έργου.

Ειδικότερα, μετά την εκταμίευση του δανείου οι δανειολήπτες θα λαμβάνουν την εκπτωτική κάρτα Prakticard Gold, η οποία θα τους χορηγείται από τα καταστήματα Praktiker και θα ισχύει για 6 μήνες από την ημερομηνία παραλαβής της.

Με την κάρτα θα έχουν για το διάστημα αυτό μόνιμη έκπτωση 10% στις αγορές τους, με εξαίρεση τα προϊόντα που είναι σε προσφορά.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την παραλαβή της κάρτας θα παρέχονται από το Κατάστημα Eurobank κατά την υπογραφή της σύμβασης του δανείου.

Σύγκριση επιτοκίων

Βρείτε το στεγαστικό δάνειο ή το «πράσινο» δάνειο που σας ταιριάζει