A- A+
Χρηματοδότηση ως 100% με τα πράσινα δάνεια της Eurobank
Μία ολοκληρωμένη σειρά χρηματοδοτικών λύσεων για την ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών προσφέρει η Eurobank, μέσω της σειράς «Επισκευαστικά & Πράσινα Δάνεια Κατοικίας».

Στόχος της Τράπεζας είναι να συνεχίζει να στηρίζει τα ελληνικά νοικοκυριά, καλύπτοντας στοχευμένα τις ανάγκες τους με προγράμματα που χρηματοδοτούν από την πιο απλή επισκευή μέχρι την ολοκληρωτική ανακαίνιση κατοικίας και να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια τους να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους, με παράλληλη εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά και χρημάτων.

Οι χρηματοδοτικές λύσεις που προτείνονται, παρέχουν προνομιακούς όρους, προσαρμοσμένους στις συνθήκες της εποχής και ευελιξία επιλογής του πλέον κατάλληλου για τον πελάτη προγράμματος.

Οι παροχές

Ενδεικτικά παρέχεται:

• Κάλυψη έως 100% του κόστους του έργου
• Δυνατότητα επιλογής δανείου με ή χωρίς εξασφάλιση ακινήτου ανάλογα με το ύψος του ποσού που αφορά στο έργο
• Επιτόκιο προσαρμοσμένο στα χαρακτηριστικά του κάθε πελάτη
• Ευελιξίες στη δόση του δανείου, σε όλη τη διάρκεια αποπληρωμής του

Το εξοικονόμηση κατ΄ οίκον

Παράλληλα, ο πελάτης μπορεί να επωφεληθεί και από το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ’ οίκον» λαμβάνοντας επιδότηση επιτοκίου καθώς και επιχορήγηση που μπορεί να φτάσει έως και το 70% του κόστους εργασιών, στο πλαίσιο δράσης που πραγματοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Επιπλέον, μέσω συνεργασίας της Eurobank με τα καταστήματα Praktiker, προσφέρεται σε όσους πελάτες υποβάλουν αίτηση χρηματοδότησης έως 31/12/2013 για την κατηγορία στεγαστικών, επισκευαστικών και πράσινων δανείων και ανεξαρτήτως της ημερομηνίας εκταμίευσης, έκπτωση 10% σε όλα τα είδη των καταστημάτων Praktiker, εξασφαλίζοντας έτσι γι αυτούς ένα συμπληρωματικό όφελος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα χρηματοδοτικά προγράμματα κατοικίας οι πελάτες μπορούν να ενημερώνονται στο www.eurobank.gr ή στο 210 9555555.