A- A+
ΤΤ: Νέα 12μηνη προθεσμιακή και μειώσεις επιτοκίων
Στην αναπροσαρμογή του χαρτοφυλακίου προθεσμιακών καταθέσεων του νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου προχώρησε η Eurobank, με τη δημιουργία νέου 12μηνου προϊόντος και με μειώσεις επιτοκίων.

Τα επιτόκια της τράπεζας παρέμεναν σε υψηλά επίπεδα από το περασμένο Μάιο, προσεγγίζοντας ακόμη και το 4% για ορισμένες διάρκειες.

Η Eurobank, μετά τις μειώσεις επιτοκίων που εφάρμοσε στις προθεσμιακές καταθέσεις της Proton Bank, προχώρησε στην αναδιάρθρωση του αντίστοιχου χαρτοφυλακίου και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Οι νέες αποδόσεις

Το νέο χαρτοφυλάκιο προθεσμιακών καταθέσεων της τράπεζας αποτελείται από τα ακόλουθα προϊόντα:

1) Ανεβαίνω Extra: Πρόκειται για λογαριασμούς προθεσμίας 3μηνης, 6μηνης και 12μηνης διάρκειας, το κύριο χαρακτηριστικό των οποίων αποτελεί το αυξανόμενο κάθε μήνα επιτόκιο.

Οι τόκοι καταβάλλονται στον πελάτη κάθε μήνα, ενώ την ίδια ημέρα του παρέχεται η δυνατότητα πρόωρης ανάληψης, μερικής ή ολικής, χωρίς ποινή.

Το ελάχιστο ποσό της κατάθεσης διαμορφώνεται στις 20.000 ευρώ, ενώ τα επιτόκια ανάλογα με τη διάρκεια και το ύψος της αποταμίευσης φτάνουν έως και το 3,40%.

2) Απλές Προθεσμιακές Καταθέσεις: Οι λογαριασμοί αυτοί προσφέρονται για διάρκεια ενός μήνα, δύο μηνών, τριών μηνών, έξι μηνών και δώδεκα μηνών.

Το ελάχιστο ποσό της κατάθεσης ανέρχεται στις 5.000 ευρώ, ενώ τα επιτόκια κυμαίνονται ανάλογα με τη διάρκεια και το ποσό της αποταμίευσης από 2,10% έως 2,95%.

Οι τόκοι καταβάλλονται στη λήξη της προσυμφωνημένης διάρκειας της κατάθεσης.

Σύγκριση επιτοκίων

Για να βρείτε την ακριβή απόδοση για τα χρήματά σας και να συγκρίνετε τα προϊόντα όλης της αγοράς, χρησιμοποιήστε το εργαλείο αναζήτησης προθεσμιακών καταθέσεων του Moneyonline.gr.