A- A+
Alpha Bank: Νέα προσφορά με 6μηνη προθεσμία
Σε νέα αναπροσαρμογή του χαρτοφυλακίου προθεσμιακών καταθέσεων προχώρησε η Alpha Bank, λανσάροντας μία νέα προνομιακή εξάμηνη έκδοση με επιτόκιο 3%. Όλες οι προσφορές.

Το τροποποιημένο χαρτοφυλάκιο της τράπεζας είναι διαθέσιμο στους πελάτες της από τις 16 Σεπτεμβρίου. Πέρα από τις απλές προθεσμιακές καταθέσεις, η Alpha Bank προσφέρει δύο ειδικά προϊόντα.

Συγκεκριμένα:

1) Το Alpha Μηνιαία Πρόοδος διατίθεται πλέον για ποσά από 100.000 ευρώ και άνω και η μέγιστη διάρκειά του είναι οι 6 μήνες.

Το επιτόκιο ξεκινά από το 2,75% και αυξάνεται κάθε μήνα για να φτάσει στον τελευταίο μήνα της κατάθεσης το 3,25%.

Οι τόκοι καταβάλλονται στον πελάτη κάθε μήνα, ενώ την ίδια ημέρα δίνεται η δυνατότητα ολικής ανάληψης των κεφαλαίων χωρίς καμία ποινή.

Αυτό σημαίνει ότι η κατάθεση μπορεί να μετατραπεί σε μηνιαία, δίμηνη, τρίμηνη, τετράμηνη ή πεντάμηνη, κατ΄ επιλογήν του πελάτη.

Το μόνο κόστος σε αυτήν την περίπτωση είναι η απώλεια του υψηλότερου επιτοκίου που θα ίσχυε στην επόμενη περίοδο εκτοκισμού.

2) Το Alpha Νέα Εποχή αποτελεί κατάθεση προσυμφωνημένης διάρκειας 12 μηνών, που προσφέρεται για ποσά από 10.000 ευρώ και άνω.

Το επιτόκιο εξαρτάται από το ποσό της κατάθεσης. Ξεκινά από 2% έως 2,80% στο α΄ τρίμηνο και στη συνέχεια υποχωρεί ανά τρεις μήνες.

Η μέση ετήσια απόδοση κυμαίνεται ανάλογα με το ύψος της αποταμίευσης από 1,90% έως 2,70%.

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα ολικής ανάληψης των κεφαλαίων του κάθε τρίμηνο, μαζί με την καταβολή των τόκων.

Η δυνατότητα αυτή δίνεται ώστε σε περίπτωση που τα επιτόκια στο μέλλον κινηθούν ανοδικά, ο καταθέτης να έχει την ευχέρεια αλλαγής του προϊόντος του χωρίς κόστος.

Για να βρείτε την ακριβή απόδοση για τα χρήματά σας και να συγκρίνετε τα προϊόντα όλης της αγοράς, χρησιμοποιήστε το εργαλείο αναζήτησης προθεσμιακών καταθέσεων του Moneyonline.gr.