A- A+
Προθεσμίες έως 12 μηνών της Πειραιώς μέσω Millennium
Με τη διάθεση από το δίκτυο της Millennium Bank της προθεσμιακής κατάθεσης «Απόδοση και Ελευθερία», ξεκίνησε η απορρόφησή της από τον όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς.

Πρόκειται για προϊόν που δημιουργήθηκε από την Τράπεζα Πειραιώς, και πλέον θα διατίθεται και από τη Millennium Bank για τις εκδόσεις των 6 και των 12 μηνών (η έκδοση των 18 μηνών θα διατίθεται μόνο από καταστήματα της Πειραιώς)

Το βασικό χαρακτηριστικό της προθεσμιακής κατάθεσης αποτελεί το αυξανόμενο επιτόκιο κάθε μήνα.

Τόκοι και ανάληψη κάθε μήνα

Οι τόκοι αποδίδονται κάθε μήνα στον καταθετικό λογαριασμό, ενώ παρέχεται την ίδια ημέρα η δυνατότητα ολικής προεξόφλησης χωρίς κόστος.

Διαφορετικά, αν η προεξόφληση γίνει σε άλλη ημέρα, επιβαρύνεστε με το προβλεπόμενο κόστος προεξόφλησης το οποίο υπολογίζεται ως εξής: 2% x Κεφάλαιο που προεξοφλείται x υπολειπόμενες ημέρες μέχρι τη λήξη της προθεσμιακής κατάθεσης / 360 (ημέρες).

Το κόστος προεξόφλησης, δεν επηρεάζει το αρχικό κεφάλαιο και δεν μπορεί να υπερβεί το συνολικό ποσό των δεδουλευμένων πιστωτικών τόκων της προθεσμιακής κατάθεσης, καταβληθέντων ή μη.

Η απόδοση

Το ελάχιστο ποσό που μπορείτε να τοποθετήσετε στην προθεσμιακή κατάθεση Απόδοση και Ελευθερία είναι 5.000 ευρώ.

Το επιτόκιο καταθέσεων στην προθεσμιακή κατάθεση Απόδοση και Ελευθερία είναι κλιμακούμενο και αυξάνεται κάθε μήνα, μέχρι 3,75%.

Εξαρτάται από τη διάρκεια και το ποσό της προθεσμιακής κατάθεσης. Συγκεκριμένα:

Σημείωση: Τα παραπάνω επιτόκια αυξάνονται κατά 0,15% αν η προθεσμιακή ανοιχθεί μέσω του e-banking της Τράπεζας Πειραιώς.

Σύγκριση επιτοκίων

Για να βρείτε την ακριβή απόδοση για τα χρήματά σας και να συγκρίνετε τα προϊόντα όλης της αγοράς, χρησιμοποιήστε το εργαλείο αναζήτησης προθεσμιακών καταθέσεων του Moneyonline.gr.