A- A+
Στο Ethibel EXCELLENCE Investment Registers η Εθνική Τράπεζα
Ο Διεθνής Οργανισμός Forum Ethibel με επιστολή του ενημέρωσε την Εθνική Τράπεζα ότι έχει επιλεγεί για ένταξη στον κατάλογο «Ethibel EXCELLENCE Investment Registers».

Αυτή η επιλογή από τον Οργανισμό Forum ETHIBEL καταδεικνύει ότι η επίδοση της Τράπεζας στον τομέα της είναι πάνω από το μέσο όρο, όσον αφορά στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Το Forum Ethibel αποτελεί έναν ανεξάρτητο Οργανισμό, ο οποίος στοχεύει σε μια κοινωνία που σέβεται την ισορροπία ανάμεσα στην οικονομική πρόοδο, την κοινωνική υπευθυνότητα και το σεβασμό στο περιβάλλον.

Για την επίτευξη αυτού του στόχου αναπτύσσει διαδικασίες και μεθοδολογίες όσον αφορά στις υπεύθυνες επενδύσεις, ενεργοποιώντας εταιρείες και οργανισμούς στην εφαρμογή της πολιτικής τους για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Παράλληλα, συζητά με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη (εταιρείες, ΜΚΟ, Κυβερνήσεις, Επενδυτές, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και συνδικαλιστικές οργανώσεις), έτσι ώστε να διαμορφώσει κοινωνικά αποδεκτά κριτήρια, αναφορικά με την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και τις Υπεύθυνες Επενδύσεις.