A- A+
Πρωτιά της Eurobank Equities σε έρευνα του Reuters
Την πρώτη θέση μεταξύ των Τμημάτων Ανάλυσης που καλύπτουν την ελληνική αγορά κατέλαβε η Διεύθυνση Ανάλυσης της Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ, στην ετήσια έρευνα Extel της Thomson Reuters.

Παράλληλα, και για δεύτερη συνεχή χρονιά, την πρώτη θέση μεταξύ των Αναλυτών που καλύπτουν την ελληνική χρηματιστηριακή αγορά κατέκτησε ο αναλυτής της Eurobank Equities κ. Σταμάτιος Δραζιώτης.

Στην ίδια έρευνα, διακρίσεις επίσης απέσπασαν, η Διεύθυνση Πωλήσεων Θεσμικών Επενδυτών της Εταιρείας, και το στέλεχος της Διεύθυνσης Αθανάσιος Ηπειρώτης, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση.

Η έρευνα Extel, μεγαλύτερη έρευνα στο είδος της, συγκεντρώνει τις απόψεις 15.000 θεσμικών επενδυτών και έχει σκοπό την αξιολόγηση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουν οι χρηματιστηριακοί αναλυτές, και οι εταιρίες στο σύνολό τους.

Η Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ, η οποία κατά το πρώτο 7μηνο του 2013 καταλαμβάνει την πρώτη θέση μεταξύ των ελληνικών χρηματιστηριακών εταιριών με μερίδιο αγοράς 15,9%, διαθέτει το μεγαλύτερο χρηματιστηριακό δίκτυο με 20.000 ενεργούς θεσμικούς και ιδιώτες πελάτες.