A- A+
Η ΑΧΑ στις 50 κορυφαίες παγκόσμιες πράσινες επωνυμίες
Ο Όμιλος AXA διακρίνεται για 3η συνεχόμενη χρονιά στις 50 καλύτερες εταιρείες του Best Global Green Brand (BGGB) σύμφωνα με την κατάταξη που παρουσίασε η Interbrand για το 2013.

Το 2013 η AXA έχει μια αρκετά σταθερή απόδοση σε σύγκριση με το 2012 κατακτώντας την 44η θέση. Παράλληλα, παραμένει στην 2η υψηλότερη θέση ως ασφαλιστική εταιρεία και στην 2η υψηλότερη θέση στις χρηματοοικονομικές εταιρείες.

Η κατάταξη των Best Global Green Brand μετρά την αντίληψη των καταναλωτών σχετικά με τις πράσινες πρωτοβουλίες μίας επωνυμίας και εξετάζει τις περιβαλλοντικές επιδόσεις των εταιρειών.

Η AXA βραβεύτηκε για την ενεργό προώθηση της περιβαλλοντικής συνείδησης μεταξύ των υπαλλήλων και των εξωτερικών ενδιαφερομένων μερών.

Ο Όμιλος έχει δεσμευτεί σε μια παγκόσμια περιβαλλοντική διαδικασία μείωσης του περιβαλλοντικού του αποτυπώματος, έχοντας θέσει ξεκάθαρους ποσοτικούς στόχους.

Συγκεκριμένα, η δέσμευση αυτή υποστηρίζεται από μια παγκόσμια περιβαλλοντική ετήσια έκθεση, η οποία περιλαμβάνει όλες τις εταιρείες της AXA.

Ως ειδική στην πρόβλεψη των κινδύνων με τη βοήθεια του AXA Research Fund (Ταμείου Έρευνας της AXA), η AXA υποστηρίζει προγράμματα πρόληψης περιβαλλοντικών κινδύνων, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην αλλαγή του κλίματος. Πολλά από αυτά τα προγράμματα και τις πρωτοβουλίες προωθούνται μέσω της ιστοσελίδας της AXA People Protectors Facebook page.

Η εξέλιξη αυτή είναι ενθαρρυντική για τον Όμιλο ΑΧΑ, ο οποίος συνεχίζει να εργάζεται δυναμικά σε αυτό τον τομέα, ώστε να βρίσκει τον καλύτερο τρόπο να ενδυναμώνει τις περιβαλλοντικές επιδόσεις του.