A- A+
TUI: Έκπτωση 5% για κρατήσεις ξενοδοχείων με κάρτες Geniki
Προνομιακές τιμές και μόνιμη έκπτωση 5% στα ταξιδιωτικά πακέτα της TUI προσφέρει η Geniki Bank στους κατόχους των πιστωτικών και προπληρωμένων καρτών της. Τι προβλέπει η προσφορά.

Σε συνεργασία με την TUI, μια από τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές εταιρείες παγκοσμίως, η GENIKI Bank προσφέρει την online υπηρεσία κράτησης ξενοδοχείων GENIKI Hotels Οnline.

Πρόκειται για νέα υπηρεσία που προσφέρεται από τη GENIKI Bank σε συνεργασία με την TUI για τους κατόχους των πιστωτικών καρτών GENIKI Visa & GENIKI MasterCard καθώς και της προπληρωμένης κάρτας GENIKI e-shopping, αλλά και για κατόχους πιστωτικών καρτών άλλων Τραπεζών.

Μέσω της πλατφόρμας του GENIKI Hotels Online, ιδιοκτησία της Ηotelopia, έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα προνομιακή τιμολόγηση σε σχέση στις ήδη προνομιακές τιμές που προσφέρει η TUI.

Πώς λειτουργεί η προσφορά

H TUI Travel PLC αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές εταιρείες παγκοσμίως η οποία προσφέρει ταξιδιωτικές υπηρεσίες σε 180 χώρες, εξυπηρετεί πάνω από 30 εκατομμύρια πελάτες σε περισσότερες από 20 κύριες αγορές παρέχοντας ευρεία γκάμα προϊόντων αναψυχής και η συνεργασία με τη GENIKI Bank, αποτελεί καινοτομία για την ελληνική αγορά.

Για να κλείσετε ξενοδοχείο μέσω του GENIKI Hotels Online, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα //whitelabels.hotelopia.com/Geniki, επιλέγοντας τον προορισμό της αρεσκείας σας και τις ημερομηνίες διαμονής και να επιλέξετε, ανάμεσα στα ξενοδοχεία που σας προτείνονται, αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Η πληρωμή γίνεται με οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα της GENIKI Bank, GENIKI Visa & GENIKI MasterCard, καθώς και της προπληρωμένης κάρτας GENIKI e-shopping, αλλά και με οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα άλλων Τραπεζών.

Πλεονεκτήματα:

  • Επιπλέον έκπτωση 5% στις ήδη προνομιακές τιμές που προσφέρει η TUI
  • Διαμονή στα καλύτερα ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο
  • Τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος, GENIKI infoline 801 11 600 300

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα 801.11.600.300 (από σταθερό) και 210.69.75.200 (από κινητό ή από το εξωτερικό).