A- A+
Οι κάρτες Mastercard της ΕΤΕ σας πάνε Champions League
Συμμετοχή σε κλήρωση που θα αναδείξει 22 τυχερούς, οι οποίοι θα κερδίσουν μία ...ανεκτίμηση εμπειρία επιπέδου Champions League, αποκτούν αυτόματα όλοι οι κάτοχοι καρτών Mastercard, εκδόσεως της Εθνικής Τράπεζας.

Ειδικότερα, από 1 Αυγούστου έως 30 Σεπτεμβρίου χρησιμοποιήστε για όλες τις αγορές σας τις κάρτες go MasterCard gold, MasterCard και Platinum MasterCard και τη χρεωστική κάρτα της Εθνικής Τράπεζας ΕΘΝΟCASH PLUS Μaestro και μπορεί να είστε ένας από τους που θα δουν το παιδί τους να συνοδεύει τους αγαπημένους του παίκτες στο γήπεδο σε έναν εντός έδρας αγώνα του Olympiacos FC και στη συνέχεια θα παρακολουθήσετε μαζί τον αγώνα.

Κάθε σας αγορά ισοδυναμεί με μια συμμετοχή , ανεξαρτήτως ποσού, στην κλήρωση. Χρησιμοποιήστε την κάρτα σας για όλες τις καθημερινές σας συναλλαγές και αυξήστε τις πιθανότητες να βιώσετε μαζί με το παιδί σας μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία στο πλαίσιο του UEFA Champions League.

Σημειώνεται ότι τα παιδιά βάσει επίσημων προδιαγραφών πρέπει να έχουν ηλικία 7-9 ετών και ύψος 1,10-1,30m. Δεν απαιτείται να είστε εσείς ο γονέας/κηδεμόνας του παιδιού. Αρκεί να προσκομίσετε γραπτά τη συγκατάθεσή του.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τους Όρους Συμμετοχής