A- A+
Citi: Πληρώστε το λογαριασμό της κάρτας σας με SMS
Μία νέα υπηρεσία που δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους των πιστωτικών της καρτών να εξοφλούν το υπόλοιπό τους κάθε μήνα με την αποστολή ενός απλού SMS από το κινητό τους, λάνσαρε η Citi.

Πρόκειται για την υπηρεσία Pay by SMS, που δημιουργήθηκε με στόχο να βελτιώσει την εξυπηρέτηση των πελατών της, κατόχων πιστωτικών καρτών, κάνοντας την πληρωμή της κάρτας τους ακόμη πιο εύκολη, πιο γρήγορη και πιο ασφαλή.

Η μοναδική στην Ελλάδα υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους των πιστωτικών καρτών Citibank και Diners Club, που δεν διατηρούν τραπεζικό λογαριασμό στη Τράπεζα, να πληρώνουν τις κάρτες τους στέλνοντας ένα απλό SMS και χρεώνοντας τον τραπεζικό λογαριασμό που τηρούν σε άλλη τράπεζα στην Ελλάδα.

Η εγγραφή

Η νέα υπηρεσία είναι δωρεάν, παραμένει διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και προσφέρει ταχύτητα, ευκολία και ασφάλεια στους πελάτες όπου και αν βρίσκονται, οποτεδήποτε τη χρειαστούν.

Η εγγραφή στην υπηρεσία γίνεται μέσω του CitiPhone στο 210 9290 190 ή σε οποιοδήποτε κατάστημα Citibank ή στο www.citibank.gr.

Απαραίτητα στοιχεία για την εγγραφή του πελάτη στην νέα αυτή υπηρεσία είναι , -ο αριθμός του κινητού τηλεφώνου του και το ΙΒΑΝ του τραπεζικού λογαριασμού του από οποιαδήποτε τράπεζα στην Ελλάδα.

Διαδικασία

Με αυτόν τον τρόπο κάθε φορά που στέλνει το σχετικό SMS από τον συγκεκριμένο αριθμό κινητού τηλεφώνου, εξουσιοδοτεί τη Citibank να χρεώνει τον επιλεγμένο τραπεζικό του λογαριασμό.

Ο πελάτης, μετά την εγγραφή του στην υπηρεσία, ενημερώνεται κάθε μήνα μέσω ενός δωρεάν SMS για τα στοιχεία του λογαριασμού της κάρτας του δηλαδή, την ημερομηνία πληρωμής, το νέο υπόλοιπο του λογαριασμού του και την ελάχιστη καταβολή.

Οι κάτοχοι καρτών Citibank και Diners Club μπορούν πλέον, με μόνο εργαλείο το κινητό τους τηλέφωνο, να πραγματοποιούν το σύνολο των υπηρεσιών εξυπηρέτησης που αφορά στις κάρτες τους, ξεκινώντας από την ενεργοποίηση, συνεχίζοντας με την άμεση ενημέρωση των κινήσεων και των υπολοίπων των καρτών τους και ολοκληρώνοντας με τη δυνατότητα πληρωμής.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και τους Όρους σχετικά με την υπηρεσία Pay by SMS μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

//www.citi.com/greece/consumer/services/paybysms.htm