A- A+
Υψηλή η ζήτηση για προϊόντα μέσω της διαδικτυακής τράπεζας της Πειραιώς
Αυξημένη ήταν η κίνηση στο νέο ηλεκτρονικό κατάστημα winbank Direct (www.winbankdirect.gr) της Τράπεζας Πειραιώς που άνοιξε τις πύλες της την τελευταία Κυριακή του Μαίου, καθώς εξαντλήθηκε η προσφορά των προθεσμιακών καταθέσεων με επιτόκιο 5% που δόθηκε με σειρά προτεραιότητας στους πρώτους 2.000 πελάτες της.

Μάλιστα, η ζήτηση ήταν τόσο υψηλή, ωθώντας την τράπεζες στην επέκταση του προνομιακού επιτοκίου για ακόμη 2000 λογαριασμούς. Σημειώνεται ότι η winbank direct αποτελεί το πρώτο online κανάλι πώλησης τραπεζικών προϊόντων στην Ελλάδα.

Απευθύνεται σε όλη την ελληνική αγορά και όχι μόνο σε πελάτες της Πειραιώς και προσφέρει νέα ευέλικτα προϊόντα που είναι ειδικά σχεδιασμένα για το προφίλ των online χρηστών. Ξεκίνησε τη λειτουργία της προσφέροντας ένα ευέλικτο καταθετικό προϊόν που αποτελεί συνδυασμό ενός τρεχούμενου λογαριασμού και μιας προθεσμιακής κατάθεσης και σταδιακά θα εμπλουτίσει την γκάμα των προϊόντων που προσφέρει.

Εξάλλου, η Τράπεζα Πειραιώς ανακοίνωσε χθες την αναπροσαρμογή του Βασικού Επιτοκίου Καταναλωτικής Πίστης σε 10,25%, του επιτοκίου αγορών των πιστωτικών καρτών σε 16,25% και του επιτοκίου ανάληψης μετρητών σε 18,20%. Αμετάβλητο παραμένει το επιτόκιο μεταφοράς υπολοίπου.