A- A+
Επιστροφή €10 - €500 ευρώ με την Platinum World MasterCard
Στην παρουσίαση της νέας της πιστωτικής κάρτας, η οποία προσφέρει στους κατόχους της τη δυνατότητα να μειώσουν το μηνιαίο λογαριασμό τους έως και 500 ευρώ, προχώρησε η Citibank.

Ο λόγος γίνεται για την Platinum Citibank World MasterCard, η οποία εντάσσεται στη γενικότερη στρατηγική της Citi Ελλάδας για περαιτέρω αξιοποίηση του πελατολογίου της, αλλά και προσέλκυση νέων πελατών, με νέες προϊοντικές προτάσεις και συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών εξυπηρέτησης.

Η νέα κάρτα απευθύνεται ειδικά σε όσους επιθυμούν να απολαμβάνουν έναν κόσμο προνομίων, οπουδήποτε στον κόσμο, μέσα από πολιτιστικά γεγονότα, αθλητικές εκδηλώσεις, ταξίδια και πολλές άλλες δραστηριότητες.

Οι παροχές

Η νέα κάρτα παρέχει ένα σύνολο μοναδικών υπηρεσιών και την απόλυτη προσωπική εξυπηρέτηση. Ταυτόχρονα, προσφέρει ένα σύγχρονο και ευέλικτο πρόγραμμα ανταμοιβής:

Με τη χρήση της κάρτας στις καθημερινές και απαραίτητες συναλλαγές δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους να μειώνουν έξοδα που εντάσσονται στις ευρύτερες κατηγορίες αναψυχής και ταξιδιών.

Εξάλλου, η κάρτα δεν έχει συνδρομή όταν ο κάτοχος πραγματοποιεί ετήσιες αγορές αξίας άνω των €5.000. Σε διαφορετική περίπτωση χρεώνεται με €100 μετά από 12 μήνες.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης

Το πρόγραμμα επιβράβευσης Platinum είναι ευέλικτο, καθώς σε αυτό συμμετέχουν 35 εκατομμύρια επιχειρήσεις παγκοσμίως.

Ο κάτοχος κερδίζει πόντους από όλες τις συναλλαγές και εξαργυρώνει σε ευρώ, όποτε αυτός επιθυμεί, με ένα τηλεφώνημα στην ειδική τηλεφωνική γραμμή για τους πελάτες της κάρτας Platinum.

Μπορεί να επιλέξει οποιαδήποτε επιχείρηση στον κόσμο ανάμεσα σε ταξιδιωτικές υπηρεσίες ή αναψυχής (εστιατόριο, θέατρο, cinema, αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις κλπ), προκειμένου να εξαργυρώσει το ποσό που του αναλογεί, μειώνοντας το μηνιαίο λογαριασμό του.

Το νέο πρόγραμμα ανταμοιβής παρέχει απόλυτη ευελιξία καθώς δεν υπάρχει προϋπόθεση αγοράς ή εξαργύρωσης σε συγκεκριμένες επιχειρήσεις.

Ο κάτοχος επιλέγει που θα κάνει τις συναλλαγές του καθώς και το που και πότε θα εξαργυρώσει τους Platinum πόντους που έχει συγκεντρώσει.

Ανάλογα με τη χρήση αλλά και την επιλογή του, ο πελάτης μπορεί να εξαργυρώσει και να λάβει στο λογαριασμό του από €10 έως €500.

Ειδικότερα:

Άλλα πρόνομια

Εκτός από το πρόγραμμα ανταμοιβής, η Platinum Citibank World MasterCard προσφέρει και τις ακόλουθες υπηρεσίες:

• Platinum Ταξιδιωτικές Υπηρεσίες: Η νέα παγκόσμια ταξιδιωτική υπηρεσία hotel privileges.com αποκλειστικά για πελάτες της Citi διεθνώς, και στην Ελλάδα αποκλειστικά για κατόχους της Citibank World MasterCard, δίνει τη δυνατότητα στον κάτοχο να απολαύσει δωρεάν μια σειρά από VIP πλεονεκτήματα, όπως αναβάθμιση δωματίου, early check in, late check out, δωροεπιταγές SPA, κ.ά. σε περισσότερες από 1.000 κορυφαίες ξενοδοχειακές αλυσίδες σε όλο τον κόσμο.

Από την Ελλάδα συμμετέχουν στο πρόγραμμα 49 κορυφαία ξενοδοχεία, όπως το Romanos στο Costa Navarino, το Belvedere Hotel στη Μύκονο, το Aristi Mountain resort στα Ζαγοροχώρια και άλλα πολλά. Οι κάτοχοι της κάρτας Platinum Citibank World MasterCard επωφελούνται από προνόμια που μόνο μία παγκόσμια τράπεζα μπορεί να τους δώσει.

• Platinum Ασφάλεια: Ένα από τα πιο πλήρη πακέτα ταξιδιωτικής ασφάλειας σε συνεργασία με την AIG, με την προϋπόθεση ο πελάτης να έχει χρησιμοποιήσει την κάρτα του στην αγορά των ταξιδιωτικών υπηρεσιών.

• Η ασφάλεια καλύπτει:

o Καθυστέρηση αναχώρησης
o Καθυστέρηση άφιξης αποσκευών
o Ακύρωση – Διακοπή ταξιδιού
o Απώλεια ζωής ή μόνιμης ανικανότητας συνέπεια ατυχήματος

• Platinum υπηρεσία Lifestyle: Παρέχει τη δυνατότητα για κλείσιμο εισιτηρίων σε αθλητικά και πολιτιστικά γεγονότα στην Αθήνα, το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη, καθώς και αγορά δώρων για αγαπημένα πρόσωπα μόνο με ένα τηλεφώνημα στο 210 9460268

• Platinum Εξυπηρέτηση: Αποκλειστική γραμμή Citiphone για τους κατόχους της κάρτας: 210 9290111. Η γραμμή λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα και η εξυπηρέτηση γίνεται από εκπρόσωπο της Τράπεζας.

• Platinum Αποκλειστικές Προσφορές από την Avis:

o Δωρεάν αναβάθμιση αυτοκινήτου για τις υπηρεσίες ενοικίασης από την AVIS, και 10% έκπτωση στην υπηρεσία Avis Prestige. Για κρατήσεις τηλεφωνήστε στο 210 6879600 ή επισκεφθείτε το www.avis.gr

• Platinum Προστασία: Η Citibank World MasterCard είναι η πρώτη κάρτα της Citibank στην Ελλάδα που ενσωματώνει την τελευταία τεχνολογία Chip&PIN. Έτσι ο κάτοχος δεν χρειάζεται να υπογράφει, το PIN είναι η υπογραφή του.