A- A+
Προσφορές της Mastercard για το τουρνουά τένις Roland-Garros
Η MasterCard ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Γαλλική Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (FFT) ως η επίσημη κάρτα πληρωμής του τουρνουά Roland-Garros, ενός εκ των τεσσάρων διοργανώσεων Grand Slam.

Η συνεργασία αυτή σηματοδοτεί την έναρξη μιας πενταετoύς σχέσης μεταξύ της Γαλλικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (FFT) και της MasterCard, η οποία συνδυάζει την τεχνογνωσία της MasterCard στην τεχνολογία και στις πληρωμές, με τη δυναμική της Γαλλικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (FTF) στην οργάνωση, το συντονισμό και την προώθηση του τένις στη Γαλλία αλλά και παγκοσμίως.

«Αυτή είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ενίσχυση της συνεργασίας μας με το Roland-Garros και το Γαλλικό Όπεν. Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς, το οποίο αποδεικνύει την πείρα της MasterCard σε παγκόσμιο επίπεδο αθλητικής χορηγίας, αλλά και τη φιλοδοξία της εταιρείας μας να προσφέρει συνεχώς μοναδικές και ανεκτίμητες εμπειρίες στους πελάτες και τους λάτρεις του τένις κατά τη διάρκεια του τουρνουά», δήλωσε ο Alfredo Gangotena, Chief Marketing Officer της MasterCard.

Τα προνόμια για τους κατόχους

«Μέσα από αυτό το γεγονός, θα δώσουμε στους κατόχους καρτών MasterCard και στους πελάτες μας την ευκαιρία να ξανά-ανακαλύψουν και να απολαύσουν την ανεκτίμητη πόλη του Παρισιού με ένα μοναδικό τρόπο, μέσω διακεκριμέων συνεργατών, τοποθεσιών και θεσμικών οργάνων που επελέγησαν ειδικά για αυτή την περίσταση» πρόσθεσε ο ίδιος.

Μέσω του PricelessParis, την τελευταία προσθήκη στο προγράμμα PricelessCities της MasterCard, η MasterCard, θα παρέχει προνομιακή πρόσβαση στα καλύτερα σημεία του Παρισιού κατά τη διάρκεια του Γαλλικού Όπεν, ενώ θα παρουσιάσει μια συλλογή από αποκλειστικές προσφορές και εμπειρίες, η οποία δημιουργήθηκε ειδικά για τους κατοίκους του Παρισιού αλλά και τους επισκέπτες, σε συνεργασία με τα κορυφαία θέατρα, μουσεία, εστιατόρια και πολυκαταστήματα της πρωτεύουσας όπως είναι η Garnier Opera, το Grand Palais, το Châtelet theater και η Disneyland.

Οι χορηγίες της MasterCard καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αθλητικών γεγονότων, όπως είναι το Champion’s League, ενώ υποστηρίζει και καλλιτέχνες όπως η Beyoncé και ο Justin Timberlake. Οι φίλοι του Roland-Garros και οι πελάτες της MasterCard, θα απολαύσουν εξαιρετικά προνόμια, καθώς και αποκλειστική πρόσβαση σεevents, προνομιακές θέσεις για να παρακολουθήσουν τη διοργάνωση, ειδικές προσφορές, πρόσβαση στα παρασκήνια και πολλές ακόμα ανεκτίμητες εμπειρίες».

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινάμε αυτή τη συνεργασία με τη MasterCard, ένα από τα πιο σημαντικά εμπορικά σήματα στον κόσμο», τόνισε ο MichelGrach, Media Sponsoring Director του FFT, «η παρουσία και η δέσμευση της MasterCard θα συμβάλει στην επιτυχία αυτής της περιόδου του Roland-Garros, καθώς και στις επόμενες. Ελπίζουμε ότι τα εκατομμύρια των οπαδών του τένις και κάτοχοι καρτών θα απολαύσουν πολλές ανεκτίμητες εμπειρίες».