A- A+
Geniki: Νέα επιτόκια στις προθεσμιακές της καταθέσεις
Νέα προγράμματα στο κομμάτι των προθεσμιακών καταθέσεων ανακοίνωσε η Geniki Bank, για ποσά που ξεκινούν από 20.000 ευρώ.

Αναλυτικότερα, η τράπεζα προσφέρει 9μηνη κατάθεση με επιτόκιο 4,60% για ποσά άνω των 100.000 ευρώ. Στο προϊόν αυτό η απόδοση των τόκων θα πραγματοποιείται στο τέλος της περιόδου και δεν επιτρέπεται μερική πρόωρη εξόφληση.

Σε αυτήν την περίπτωση, ο πελάτης θα λάβει το αρχικό κεφάλαιο της κατάθεσής του προσαυξημένο κατά το επιτόκιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) που ισχύει κατά την ημερομηνία έναρξης της κατάθεσης (σήμερα 1%) για το χρονικό διάστημα μεταξύ της ημερομηνίας έναρξης και της ημερομηνίας διακοπής της.

Παράλληλα η Geniki προτείνει υψηλά επιτόκια, για νέα κεφάλαια στις προθεσμιακές καταθέσεις 12μηνης διάρκειας, που φτάνουν έως και 6,25%, ενώ στις προθεσμιακές καταθέσεις 6μηνης διάρκειας το επιτόκιο φτάνει έως και 4,25%.

Με τα δύο αυτά προγράμματα, ο πελάτης απολαμβάνει εκτός από υψηλές αποδόσεις, σταδιακά αυξανόμενο επιτόκιο, τακτική καταβολή τόκων, διαθεσιμότητα των χρημάτων την ημερομηνία καταβολής των τόκων, χωρίς επιβάρυνση.