A- A+
Με μπόνους +0,15% οι web προθεσμιακές της Τράπεζας Πειραιώς
Μία νέα προσφορά για όσους ανοίξουν μέσω web banking την προθεσμιακή τους κατάθεση λάνσαρε η Τράπεζα Πειραιώς. Ειδικότερα, προσφέρει μπόνους επιπλέον 0,15% στο επιτόκιο του προϊόντος που θα επιλεγεί.

Για παράδειγμα, αν το ισχύον επιτόκιο της προθεσμιακής κατάθεσης είναι 4,30% και η ενεργοποίησή της γίνει μέσω της υπηρεσίες e-banking, αυτόματα θα αυξηθεί κατά 15 μονάδες στο 4,45%.

Η προσφορά αυτή ισχύει για τα ακόλουθα προγράμματα:

1) Αυξάνω

Το επιτόκιο του προϊόντος είναι κλιμακούμενο και αυξάνεται κατά τη διάρκεια της κατάθεσης, φτάνοντας χωρίς τη web προσφορά έως και το 5,20% ανάλογα με το ποσό που αποταμιεύεται και τη διάρκεια που θα επιλεγεί.

Το προϊόν μπορεί να έχει προσυμφωνημένη διάρκεια 6, 12 και 18 μηνών, ενώ το ελάχιστο ποσό της κατάθεσης ανέρχεται στις 5.000 ευρώ.

Οι τόκοι αποδίδονται κάθε μήνα σε καταθετικό λογαριασμό του πελάτη.

2) Συν Πλην

Η προθεσμιακή κατάθεση διατίθεται για διάρκεια 12 μηνών και για ποσά από 20.000 ευρώ και άνω, ενώ η καταβολή των τόκων από την τράπεζα γίνεται σε μηνιαία βάση.

Το επιτόκιο ανέρχεται σε 4,10%, ενώ αν η κατάθεση ανοίξει μέσω web αυξάνεται στο 4,25%

Η προθεσμιακή κατάθεση «+Συν-Πλην» δίνει τη δυνατότητα αυξομείωσης του ύψους της χωρίς επιβάρυνση, αρκεί να καλύπτονται οι τρεις ακόλουθες προϋποθέσεις:

  • Μετά την ανάληψη το ποσό της κατάθεσης να μην πέσει κάτω από τις 20.000 ευρώ
  • Το ποσό αύξησης ή μείωσης του κεφαλαίου να είναι τουλάχιστον 500 ευρώ
  • Το κεφάλαιο που προκύπτει μετά την ανάληψη ή την κατάθεση να παραμένει μεταξύ του ±50% επί του αρχικού

3) Μπροστά

Πρόκειται για προθεσμιακή κατάθεση με προκαταβολή των τόκων στην αρχή της κατάθεσης, η διάρκεια της οποίας μπορεί να κυμαίνεται από 1 έως και 12 μήνες.

Το ελάχιστο ποσό της κατάθεσης διαμορφώνεται στις 5.000 ευρώ, ενώ το επιτόκιο κυμαίνεται από 3,20% έως 4,20% ανάλογα με το ποσό και τη διάρκεια.

Εάν ανοίξει μέσω web τα παραπάνω επιτόκια αυξάνονται κατά 0,15%

Μπορείτε να βρείτε την καλύτερη απόδοση για τα χρήματά σας με το εργαλείο σύγκρισης επιτοκίων του Moneyonline.gr.