A- A+
Miles & More: Δώρο 20.000 μίλια από την Πειραιώς - Κλήρωση
Τη δυνατότητα να κερδίσουν 20.000 μίλια αποκτούν όλοι οι κάτοχοι των καρτών Miles&More World Mastercard που εκδίδει η Τράπεζα Πειραιώς, μέσω διαγωνισμού.

Ειδικότερα, κάθε αγορά από την 1η Μαΐου έως και τις 30 Ιουνίου 2013, με την πιστωτική κάρτα Miles & More World MasterCard της Τράπεζας Πειραιώς, εξασφαλίζει στον κάτοχό της μία συμμετοχή στον μεγάλο Διαγωνισμό που θα κληρώσει 20 νικητές, οι οποίοι θα κερδίσουν 20.000 μίλια ο καθένας.

Όσο μεγαλύτερος ο αριθμός των συναλλαγών με τη συγκεκριμένη πιστωτική κάρτα, τόσο αυξάνονται και οι πιθανότητες ανάδειξης μεταξύ των 20 τυχερών.

Οι όροι του διαγωνισμού

Στο πρόγραμμα δε συμμετέχουν συναλλαγές που αφορούν σε αναλήψεις μετρητών, συνδρομή, τόκους, χρεώσεις υπέρβασης ορίου και λοιπά έξοδα, πληρωμές, μεταφορές υπολοίπου.

Επίσης δεν θεωρούνται συναλλαγές και δεν υπολογίζονται τυχόν μεταφορές υπολοίπου που θα πραγματοποιηθούν εντός του παραπάνω χρονικού διαστήματος.

Αγορές που αφορούν σε προσφορές άτοκων δόσεων θα υπολογίζονται στο σύνολο ως μία συναλλαγή, εφόσον η αγορά πραγματοποιηθεί στο διάστημα του διαγωνισμού, δηλαδή από 01.5.2013 έως και 30.6.2013.

Στις περιπτώσεις πρόσθετων καρτών, στην κλήρωση θα συμμετέχει μόνο ο κύριος κάτοχος της κάρτας. Οι συναλλαγές που γίνονται κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα με τις πρόσθετες κάρτες θα συνυπολογίζονται στις αγορές του κυρίου κατόχου της κάρτας.

Προϋποθέσεις

Για να μπορούν οι κάτοχοι να συμμετέχουν στην κλήρωση θα πρέπει καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού, να τακτοποιούν κανονικά το λογαριασμό τους (πληρωμή τουλάχιστον της
ελάχιστης μηνιαίας καταβολής) και να μην παρουσιάζουν καθυστέρηση πληρωμών πάνω από 30 ημέρες κατά την ημέρα διεξαγωγής της κλήρωσης.

Επίσης, κατά την ημέρα διεξαγωγής της κλήρωσης, η κάρτα θα πρέπει να είναι σε ισχύ, να μην έχει ακυρωθεί και να μην έχει ζητηθεί η διακοπή της.