A- A+
Νέα καμπάνια της Mastercard για το καλωσόρισμα των τουριστών στην Ελλάδα
Η MasterCard, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, καλωσορίζει στην Ελλάδα όλους τους ταξιδιώτες με την Cross Border διαφημιστική της καμπάνια στα μεγαλύτερα αεροδρόμια της χώρας και στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στόχος της ενέργειας είναι η ενημέρωση των κατόχων καρτών MasterCard που επισκέπτονται την Ελλάδα, πως μέσω του διευρυμένου δικτύου αποδοχής της, μπορούν να χρησιμοποιήσουν την κάρτα τους σχεδόν παντού και για κάθε τους ανάγκη.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις για το 2013, η χώρα μας αναμένεται να υποδεχτεί 17.000.000 επισκέπτες.

Η MasterCard τους καλωσορίζει κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στην Αθήνα και στα αεροδρόμια της Θεσσαλονίκης και της Μυκόνου, με διαφημιστική παρουσία, η οποία εμπνέεται από την αγάπη για την Ελλάδα, τις διαχρονικές της αξίες και τις αμέτρητες στιγμές απόλαυσης και ομορφιάς που προσφέρονται στον επισκέπτη.

Η διάρκεια της καμπάνιας

Για πρώτη φορά φέτος, η καμπάνια θα διαρκέσει για έναν ολόκληρο χρόνο, από την 1 Απριλίου 2013 μέχρι τις 31 Μαρτίου 2014, και θα προβάλλεται ταυτόχρονα στο εσωτερικό όλων των αερογεφυρών, τις οποίες διανύουν οι επισκέπτες για να εισέλθουν στο κυρίως χώρο του αεροδρομίου ενώ στα αεροδρόμια της Θεσσαλονίκης και της Μυκόνου όλο το καλοκαίρι (Ιούνιος – Αύγουστος 2013), αποδεικνύοντας έμπρακτα την ψήφο εμπιστοσύνης της MasterCard στην αναπτυξιακή προοπτική του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας.

Όσον αφορά στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, από την 1 Ιουλίου έως και τις 31 Αυγούστου, οι συρμοί του μετρό από και προς το αεροδρόμιο, θα μεταφέρουν τους επιβάτες με ‘ντυμένα βαγόνια’, αποτυπώνοντας το ανεκτίμητο συναίσθημα ελευθερίας έκφρασης και δράσης που μπορούν να απολαμβάνουν οι επισκέπτες χρησιμοποιώντας την MasterCard κάρτα τους για πληρωμές σε όλη την Ελλάδα όλο το χρόνο, συμπεριλαμβανομένων ξενοδοχείων, καταστημάτων, σουπερμάρκετ, τουριστικών θέρετρων, κέντρων διασκέδασης και εστίασης, αλλά και στα μοναδικής ιστορικής αξίας μουσεία της χώρας.

Η Ιωάννα Μίγγου, Marketing Manager της MasterCard στην Ελλάδα δήλωσε σχετικά:

«Είμαστε χαρούμενοι που για ακόμη μια χρονιά συνεισφέρουμε στη αναβάθμιση της συνολικής τουριστικής εμπειρίας των επισκεπτών της Ελλάδας, διευκολύνοντας τις συναλλαγές τους και συμβάλλοντας, έτσι, στην προσπάθεια ενίσχυσης της ελληνικής οικονομίας.

Η Ελλάδα αποτελεί κορυφαίο και ανεκτίμητης αξίας προορισμό παγκοσμίως (Trip Advisor, 2013), προσφέροντας στους επισκέπτες αμέτρητες δυνατότητες για αξέχαστες διακοπές κάθε εποχή του χρόνου.

Περήφανος πρεσβευτής της ελληνικής φιλοξενίας και μέσω της νέας αυτής καμπάνιας, η MasterCard τους καλωσορίζει στη χώρα, καλώντας τους να ανακαλύψουν την ανεξάντλητη φυσική ομορφιά της Ελλάδας, χρησιμοποιώντας τις κάρτες τους παντού και για κάθε τους ανάγκη».