A- A+
Alpha Bank: Διπλάσια επιβράβευση με τη χρεωστική Bonus
Διπλάσιους πόντους bonus θα κερδίζουν οι κάτοχοι της χρεωστικής κάρτας Enter Bonus American Express της Alpha Bank έως τις 31/5/2013, στο πλαίσιο της ανοιξιάτικης προσφοράς της τράπεζας.

Ειδικότερα, έως και το καλοκαίρι η τράπεζα θα διπλασιάζει τον αριθμό των πόντων που θα κερδίζουν οι πελάτες της, πληρώνοντας με τη χρεωστική τους κάρτα, δηλαδή με χρέωση του τραπεζικού τους λογαριασμού.

Στο πλαίσιο αυτό θα κερδίζουν 8 πόντους για κάθε 1 ευρώ αγορών στους μεγάλους συνεργάτες της Alpha Bank, 4 πόντους στους λοιπούς συνεργάτες και 2 πόντους σε όλες τις άλλες συναλλαγές.

Επιπλέον, όσοι αποκτήσουν σήμερα την Enter Bonus American Express® θα λάβουν επιπλέον:

  • 3.000 Bonus πόντοι δώρο.
  • 2.000 bonus πόντους δώρο στην πρώτη αγορά σε επιχειρήσεις με το σήμα Bonus

Η εξαργύρωση

Τους Bonus πόντους σας μπορείτε να εξαργυρώσετε στους Μεγάλους Συνεργάτες του Προγράμματος, καθώς επίσης και σε περισσότερα από 3.000 συνεργαζόμενα με το πρόγραμμα καταστήματα.

Σημειώνεται ότι το ποσό της αγοράς αφαιρείται από τον τραπεζικό λογαριασμό μετά την πάροδο 15 ημερών, διάστημα κατά το οποίο το ποσό παραμένει δεσμευμένο αλλά εξακολουθεί να τοκίζεται.

Επιπλέον, παρέχεται ενημέρωση με SMS μετά από κάθε αγορά στην Ελλάδα και το εξωτερικό ή ανάληψη μετρητών στο εξωτερικό μέσω της Νέας Υπηρεσίας Alpha Alerts, χωρίς χρέωση.

Πρόγραμμα προστασίας

Τέλος, η τράπεζα προσφέρει ολοκληρωμένο πρόγραμμα προστασίας αγορών, χωρίς χρέωση, το οποίο καλύπτει αγορές που έχουν πραγματοποιηθεί με την κάρτα στην Ελλάδα, έως του ποσού των 1.000 ευρώ ανά περιστατικό με μέγιστο ποσό τα 2.500 ευρώ ανά έτος.

Εφόσον τα αντικείμενα συνοδεύονται από πιστοποιητικά εγγυήσεως, αυτή διπλασιάζεται.

Η κάρτα προσφέρεται με ετήσια συνδρομή 10€.