A- A+
Ιατρικές παροχές μέσω του Ιατρικού Αθηνών για τους καρτούχους του ΤΤ
Δωρεάν χρήση του προγράμματος Health Credit θα έχουν από εδώ και στο εξής οι κάτοχοι των πιστωτικών καρτών του ΤΤ Ηellenic Postbank, μετά από συμφωνία της θυγατρικής του Postcredit με τον όμιλο του Ιατρικού Αθηνών.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά σε εκπτωτικά προνόμια για την πραγματοποίηση ιατρικών και διαγνωστικών εξετάσεων στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών.

Η συμφωνία που υπογράφηκε προβλέπει τη χρήση όλων των νοσηλευτικών μονάδων του: Ιατρικό Αθηνών και Παιδιατρικό Κέντρο στο Μαρούσι, Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, Ιατρικό Π. Φαλήρου, Ιατρικό Ψυχικού, Ιατρικό Περιστερίου και Ιατρικό Δάφνης.

Ο κ. Γιάννης Ρόρρης, διευθύνων σύμβουλος της Postcredit δήλωσε ότι «αυτή η συμφωνία γίνεται για να δώσουμε όχι μόνον το προφανές οικονομικό όφελος την στιγμή που για όλους μας είναι απαραίτητο, αλλά κυρίως να δώσουμε επιλογή όταν υπάρξει η δύσκολή στιγμή που το κυρίαρχο ερώτημα είναι ΄΄τι κάνω τώρα;΄΄. Την πρώτη λοιπόν απάντηση σε αυτό το ερώτημα την δίνουμε τώρα με αυτήν την συνεργασία, που δεν είναι τίποτα άλλο από το ξεκίνημα του προγράμματος ιατρικών παροχών Health Credit που σταδιακά θα ολοκληρώνεται προσφέροντας νέες υπηρεσίες».