A- A+
Probank: Νέα 24μηνη προθεσμιακή με επιτόκιο ως 4,2%
Μία νέα προθεσμιακή κατάθεση δύο ετών με μέση ετήσια απόδοση που φτάνει έως το 4,20% δημιούργησε και προσφέρει στους πελάτες της η Probank για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Οι αναλυτικοί όροι διάθεσης.

Ο λόγος γίνεται για το προϊόν 24μηνης διάρκειας με την ονομασία «PRO24», το οποίο διατίθεται για ποσά που ξεκινούν από τις 5.000 ευρώ.

Το βασικό χαρακτηριστικό της νέας κατάθεσης προθεσμίας είναι η καταβολή των τόκων ανά τρίμηνο, ενώ την ίδια ημέρα ο αποταμιευτής έχει τη δυνατότητα χωρίς καμία ποινή να προχωρήσει σε πρόωρη ολική ανάληψη των κεφαλαίων του.

Τα επιτόκια

Η κατάθεση κινείται στη βάση της εκτίμησης ότι τα επιτόκια στην ελληνική αγορά θα υποχωρήσουν τους επόμενους μήνες. Για το λόγο αυτό κάθε τρίμηνο η απόδοσή του μειώνεται.

Πχ. για ποσά από 150.000 ευρώ και άνω το επιτόκιο ξεκινά στο πρώτο τρίμηνο από το 4,60% για να υποχωρήσει στο όγδοο και τελευταίο τρίμηνο στο 3,80%.

Ανάλογα με το ποσό της κατάθεσης η μέση μικτή ετησιοποιημένη απόδοση του προϊόντος κυμαίνεται από 3,10% έως 4,20%.

Το προϊόν θα διατίθεται έως και τις 20 Μαρτίου.

Για να βρείτε την ακριβή απόδοση για τα χρήματά σας χρησιμοποιήστε το εργαλείο αναζήτησης προθεσμιακών καταθέσεων του Moneyonline.gr.