A- A+
Στον τελικό του Champions League με χορηγό τη MasterCard
Διαγωνισμό για όλους τους κατόχους καρτών Mastercard και Maestro με έπαθλο την εμπειρία παρακολούθησης του τελικού του UEFA Champions League στο Λονδίνο, διοργανώνει η Mastercard.

Κάθε αγορά με κάρτες MasterCard® και Maestro®, ανεξαρτήτως ποσού, ισοδυναμεί με μια συμμετοχή στην κλήρωση, δίνοντας την ευκαιρία στους κατόχους να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να είναι εκείνοι οι τυχεροί.

Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση δίνουν οι αγορές που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 1 Μαρτίου και 20 Απριλίου 2013.

Το πακέτο του δώρου

Οι πέντε μεγάλοι νικητές θα κερδίσουν από ένα μαγικό πακέτο 2 ατόμων για τον Τελικό Αγώνα του UEFA Champion League Wembley 2013 , o οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαΐου στο Wembley Stadium του Λονδίνου.

Το κάθε πακέτο θα περιλαμβάνει δύο εισιτήρια για τον Τελικό Αγώνα του UEFA Champions League Wembley 2013, δύο αεροπορικά εισιτήρια για το Λονδίνο, καθώς και μία διανυκτέρευση για δύο άτομα σε ξενοδοχείο.

Επιπλέον, τριάντα ακόμα τυχεροί κάτοχοι καρτών MasterCard® και Maestro® θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν διπλά εισιτήρια για ένα από τα τρία εντός έδρας παιχνίδια οποιασδήποτε ελληνικής ομάδας συμμετάσχει στους αγώνες Ομίλων του UEFA Champions League, της αγωνιστικής περιόδου 2013/14.