A- A+
Eurobank: Αυξήσεις επιτοκίων στις 3μηνες προθεσμίες
Σε αναπροσαρμογή των επιτοκίων της στις προθεσμιακές καταθέσεις προχώρησε η Eurobank, αυξάνοντας τις αποδόσεις για τις μικρότερες διάρκειες και περικόπτοντάς τις στις μεγαλύτερες.

Πρόκειται για μία κίνηση που έρχεται σε συνέχεια του λανσαρίσματος νέας 24μηνης προθεσμιακής κατάθεσης από Alpha Bank και Emporiki, με βασικό χαρακτηριστικό το μειούμενο ανά τρίμηνο επιτόκιο.

Η Eurobank λόγω της αναμενόμενης υποχώρησης των αποδόσεων τους επόμενους μήνες, προχώρησε στην αύξηση των επιτοκίων στη 3μηνη διάρκεια και στη μείωσή τους στην 6μηνη και τη 12μηνη.

Οι αλλαγές αυτές εφαρμόστηκαν στις προθεσμιακές καταθέσεις «Step Up» και «Χ2».

Τα νέα επιτόκια

Στο πλαίσιο αυτό, η ετησιοποιημένη απόδοση στο τρίμηνο φτάνει έως και το 4,70%, στο 6μηνο έως και το 4,61% και στο 12μηνο έως και το 4,49%.

Σε όλες τις καταθέσεις δίνεται η δυνατότητα πρόωρης ανάληψης των κεφαλαίων κάθε μήνα, μαζί με την καταβολή των τόκων.

Εξάλλου, στην 6μηνη και τη 12μηνη έκδοση το επιτόκιο διπλασιάζεται στον έκτο και τον δωδέκατο μήνα της κατάθεσης, ως μπόνους επιβράβευσης.

Μπορείτε να βρείτε την ακριβή απόδοση για τα χρήματά σας και να συγκρίνετε όλες τις προθεσμιακές καταθέσεις της αγοράς με το εργαλείο αναζήτησης προϊόντων του Moneyonline.gr.