A- A+
Τρία νέα καταστήματα εγκαινίασε η Εμπορική
Τρία νέα καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη άνοιξε η Εμπορική Τράπεζα, η οποία συνεχίζει την υλοποίηση του Σχέδιο Αναδιάρθρωσης και Ανάπτυξης 2009-2013, που προβλέπει τον εκσυγχρονισμό του δικτύου της και την επέκτασή του σε πιο εμπορικές περιοχές.

Τα τρία νέα καταστήματα της Εμπορικής Τράπεζας στις περιοχές Άνω Γλυφάδας, Περιστερίου Αττικής και Νέας Κρήνης Θεσσαλονίκης, λειτουργούν με βάση το νέο μοντέλο λιανικής τραπεζικής, το οποίο εφαρμόζει σταδιακά η Εμπορική Τράπεζα στο σύνολο του δικτύου της.

Το νέο μοντέλο βασίζεται στη λειτουργικότητα, εξασφαλίζοντας εύκολη αναγνώριση και άνετη πρόσβαση του πελάτη στις επιμέρους ζώνες συναλλαγών, με στόχο την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση.

Το νέα κατάστημα της τράπεζας στην Α. ΓλυφάδαΣτο νέο τύπο καταστημάτων που εισάγει η Εμπορική, λειτουργεί επίσης συμβουλευτική ζώνη, όπου εξειδικευμένοι τραπεζικοί σύμβουλοι παρέχουν καθοδήγηση και συνεχή υποστήριξη στους πελάτες της τράπεζας.

Με τον επανασχεδιασμό των καταστημάτων της και την αναδιάρθρωση του δικτύου της, η Εμπορική Τράπεζα επιδιώκει να ενσωματώσει ακόμη περισσότερο στη λειτουργία της τις υψηλές προδιαγραφές του βασικού της μετόχου, Ομίλου Crédit Agricole, προσαρμοσμένες ωστόσο στις ιδιαιτερότητες και τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς, με γνώμονα τη διαρκή βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών της.

Είκοσι καταστήματα σε όλη την Ελλάδα λειτουργούν ήδη με βάση το νέο μοντέλο λιανικής, ενώ σύμφωνα με τον υφιστάμενο σχεδιασμό, συνολικά περισσότερα από 50 καταστήματα της Εμπορικής Τράπεζας θα έχουν ανανεώσει την εικόνα και τη λειτουργία τους στα πρότυπα του νέου μοντέλου, μέχρι το τέλος του 2010. Στόχος είναι να έχει ολοκληρωθεί περίπου το 1/3 του δικτύου της Εμπορικής μέχρι το τέλος του 2011.