A- A+
Συναλλαγές χωρίς χρεώσεις στα δίκτυα Alpha και Emporiki
Στην κατάργηση των μεταξύ των χρεώσεων προχωρούν οι Alpha Bank και Εμπορική, δίνοντας τη δυνατότητα στο σύνολο των πελατών τους να χρησιμοποιούν χωρίς κόστος όλα τα δίκτυα εξυπηρέτησης για την πραγματοποίηση συναλλαγών.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε συνέχεια της μεταβίβασης του 100% της Εμπορικής Τράπεζας στην Alpha Bank, στο πλαίσιο της συγχώνευσης των δύο τραπεζών.

Αναλυτικότερα, οι δύο τράπεζες καταργούν τις μεταξύ τους χρεώσεις σε βασικές καθημερινές συναλλαγές των πελατών τους, οι οποίοι πλέον μπορούν να χρησιμοποιούν χωρίς χρέωση το σύνολο του δικτύου των ATM των δύο τραπεζών για αναλήψεις και ενημέρωση, με χρήση των καρτών που ήδη έχουν στην κατοχή τους.

Επίσης, μπορούν να πραγματοποιούν, χωρίς χρέωση, μεταφορές χρημάτων σε λογαριασμούς δικούς τους ή τρίτων που τηρούνται στις δύο τράπεζες, μέσω των καταστημάτων και των ηλεκτρονικών δικτύων και των δύο τραπεζών.

Στον κατωτέρω πίνακα καταγράφονται οι συναλλαγές, για τις οποίες δεν θα χρεώνεται προμήθεια για τη χρήση των δικτύων της Alpha Bank και της Εμπορικής Τραπέζης, εφόσον αφορούν σε λογαριασμούς ή κάρτες πελατών των δύο τραπεζών.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.alpha.gr, www.emporiki.gr και τα καταστήματα των δύο τραπεζών.