A- A+
Συμμετοχή της Εθνικής σε ημερίδα για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο
Ημερίδα με θέμα «Ηλεκτρονικό Εμπόριο και Ηλεκτρονική Επιχείρηση» διοργάνωσε στις 29/1/2013 με επιτυχία στη Λάρισα το Επιμελητήριο του Νομού.

Κατά την εκδήλωση, από μέρους της Εθνικής Τράπεζας οι κ.κ. Κ. Μαρινάκης και Α. Καρακούσης, αναπληρωτής διευθυντής και υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικών Εργασιών και Εναλλακτικών Δικτύων αντίστοιχα, περιέγραψαν τις βασικές αρχές της αρχιτεκτονικής των εναλλακτικών δικτύων, καθώς και τις δυνατότητες που προσφέρουν στην εξυπηρέτηση τραπεζικών συναλλαγών του επιχειρηματικού κόσμου με πολλαπλά οφέλη.

Ειδικότερη αναφορά έγινε στις καθημερινές και εξειδικευμένες υπηρεσίες που προσφέρει το internet banking σε επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα με σημαντικά οφέλη, όπως η ασφάλεια στις συναλλαγές, η ταχύτητα και ευελιξία στην εξυπηρέτηση, καθώς και η μεγάλη ευκολία χρήσης.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στη δυνατότητα προσαρμογής των παρεχόμενων υπηρεσιών internet banking της Εθνικής Τράπεζας στις ανάγκες κάθε επιχείρησης, αλλά και στη σημαντική εξοικονόμηση σε ό,τι αφορά το κόστος των τραπεζικών συναλλαγών που είναι αισθητά μικρότερο σε σχέση με πιο παραδοσιακούς τρόπους.

Τις εργασίες της ημερίδας παρακολούθησαν επιχειρηματίες και παράγοντες του οικονομικού-κοινωνικού ιστού του Νομού Λαρίσης.