A- A+
Millennium: Επιστροφή 50 ευρώ το μήνα με τη χρεωστική σας
Τη δυνατότητα να κερδίσουν επιστροφή μετρητών έως 50 ευρώ στο λογαριασμό τους, χωρίς κλήρωση, απλά χρησιμοποιώντας τη χρεωστική τους κάρτα στις καθημερινές συναλλαγές, έχουν όλοι οι κάτοχοι χρεωστικών καρτών της Millennium.

Συγκεκριμένα, για δύο μήνες οι νέες χρεωστικές κάρτες της Millennium Bank χαρίζουν μετρητά.

Όσοι χρησιμοποιήσουν τις νέες κάρτες Debit MasterCard και Prestige Debit MasterCard στην Ελλάδα και το εξωτερικό από την 1η Φεβρουαρίου έως και την 31η Μαρτίου 2013, μπορούν να κερδίσουν επιστροφή χρημάτων έως 50 ευρώ το μήνα, χωρίς κλήρωση.

Το ποσό της επιστροφής θα διαμορφώνεται στο 0,5% επί της αξίας των αγορών που θα πραγματοποιηθούν και θα πιστωθεί στον καταθετικό λογαριασμό σε δύο δόσεις, στις 12/3 και στις 12/4.

Διαγωνισμός

Ταυτόχρονα με το παραπάνω πρόγραμμα επιβράβευσης, η τράπεζα θα πραγματοποιήσει διαγωνισμό, μέσω του οποίου θα αναδειχθούν 30 τυχεροί, που θα κερδίσουν πλούσια δώρα από τις νέες χρεωστικές κάρτες της Millennium bank.

Συμμετοχή στην κλήρωση αποκτούν όσοι ενεργοποιήσουν αυτόματα την κάρτα τους και πραγματοποιήσουν μία οποιαδήποτε συναλλαγή με χρήση του PIN σε όποιο ΑΤΜ της Millennium bank ή άλλης τράπεζας εξυπηρετεί.

Η κλήρωση θα αναδείξει:

  • 25 τυχερούς που θα κερδίσουν από μια δωροεπιταγή Κωτσόβολος αξίας 100€
  • 5 υπερτυχερούς που θα κερδίσουν από ένα iPad mini