A- A+
Εκπτώσεις στις επιδοτούμενες επιχειρήσεις από την Τράπεζα Κύπρου
Εκπτωση 10% στο εκάστοτε βασικό επιτόκιο ή περιθώριο επιτοκίου της προσφέρει η Τράπεζα Κύπρου μέσω του προγράμματος «Κύπρου Επιδοτώ» στους ελεύθερους επαγγελματίες και τις ατομικές επιχειρήσεις που είναι δικαιούχοι των επιδοτούμενων εθνικών ή κοινοτικών προγραμμάτων.

Η συγκεκριμένη προσφορά καλύπτει χρηματοδοτήσεις όπως προεξόφληση της εγκεκριμένης επιχορήγησης, χρηματοδότηση της ανέγερσης, αποπεράτωσης ή ανακαίνισης επαγγελματικής στέγης και χρηματοδότηση της αγοράς επαγγελματικού εξοπλισμού.

Συγκεκριμένα, διατίθεται βραχυπρόθεσμο κεφάλαιο κίνησης που προεξοφλεί τη δημόσια επιχορήγηση με δυνατότητα χρηματοδότησής της έως και το 100% ανάλογα με την πιστοληπτική ικανότητα του πελάτη και διάρκεια αποπληρωμής έως την καταβολή της από τον φορέα. Επίσης, η τράπεζα προσφέρει μεσομακροπρόθεσμο δάνειο τακτής λήξης που καλύπτει τις ανάγκες του πελάτη για τραπεζικό δανεισμό με σκοπό την ολοκλήρωση των επενδυτικών του σχεδίων, τα οποία περιλαμβάνουν την αγορά, επισκευή ή ανακαίνιση επαγγελματικής στέγης ή την αγορά επαγγελματικού εξοπλισμού.

Στο πλαίσιο αυτό παρέχεται η δυνατότητα χρηματοδότησης του συνολικού απαιτούμενου ποσού που καλύπτει το υπόλοιπο κεφάλαιο της επένδυσης του πελάτη ανάλογα με την πιστοληπτική του ικανότητα και διάρκεια αποπληρωμής έως 20 έτη. Τέλος, στα δύο δάνεια παρέχονται 50% έκπτωση στα έξοδα αξιολόγησης, ασφαλιστική κάλυψη με προνομιακούς όρους και δωρεάν το 1ο καρνέ επιταγών.