A- A+
Citi: 200 επιταγές 50 ευρώ στους …εναλλακτικούς
Δωροεπιταγές αξίας 50 ευρώ η κάθε μία για αγορές στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος θα μοιράσει η Citibank σε 200 τυχερούς που θα πληρώσουν το λογαριασμό της πιστωτικής τους εκτός γκισέ.

Η τράπεζα μετά το κλείσιμο των περισσότερων καταστημάτων της διοργανώνει κλήρωση για να επιβραβεύσει όσους χρησιμοποιήσουν εναλλακτικούς τρόπους για την εξόφληση των λογαριασμών της κάρτας τους.

Στο πλαίσιο αυτό, κάθε πληρωμή λογαριασμού από 1/1/2013 έως 31/3/2013 που θα πραγματοποιηθεί εκτός των καταστημάτων της, αντιστοιχεί σε μία συμμετοχή στην κλήρωση που θα διενεργηθεί στις 15/4/2013.

Τρόποι πληρωμής καρτών

Αναλυτικότερα, οι πιστωτικές κάρτες της Citibank μπορούν να εξοφληθούν με τους ακόλουθους τρόπους:

1) Ιντερνετ

Αν χρησιμοποιείτε συχνά το Internet είναι ευκαιρία να πληρώνετε την κάρτα σας, με το Citibank Online ή μέσω του web banking της Εμπορικής Τράπεζας, Εθνικής, Alpha Bank, Eurobank, Πειραιώς ανάλογα με το που διατηρείτε λογαριασμό.

2) Τηλέφωνο

Αν το τηλέφωνο είναι συνέχεια στο χέρι σας, τι πιο εύκολό από το να πληρώνετε δωρεάν την κάρτα σας, μέσω του λογαριασμού που τηρείτε στη Citibank με το Citi Mobile ή με την υπηρεσία Αυτόματης Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης CitiPhone, καλώντας στο 210 9290100 για κάρτες Citibank MasterCard και 210 9290200 για κάρτες Diners Club.

3) ΑΤΜ

Αν σας φέρνει συχνά ο δρόμος σε ένα κατάστημα Citibank ακόμα και εκτός ωραρίου λειτουργίας των τραπεζών, μπορείτε να πληρώνετε στο ATM της Citibank, δωρεάν γρήγορα και εύκολά, όποια στιγμή της ημέρας επιθυμείτε.

4) Πάγια εντολή

Αν προτιμάτε να μην σκέφτεστε καν τις πληρωμές και τις προθεσμίες τους, δώστε μια πάγια εντολή αυτόματης εξόφλησης. Αν διατηρείτε λογαριασμό στην Citibank ή σε οποιαδήποτε άλλη τράπεζα, μπορείτε να πληρώνετε τις κάρτες σας με πάγια εντολή μέσω του λογαριασμού σας. Απλά επισκεφτείτε ένα κατάστημα Citibank ή καλέστε το CitiPhone στο 210 9290100 και δηλώστε μας τον αριθμό λογαριασμού (IBAN) από το οποίο θέλετε να γίνεται η πληρωμή.

5) ΕΛΤΑ

Συνηθίζετε να πληρώνετε διάφορους λογαριασμούς κινητής τηλεφωνίας ή κοινής ωφελείας στα ΕΛΤΑ; Χρησιμοποιείστε την ταχυπληρωμή που υπάρχει στο κάτω μέρος του μηνιαίου λογαριασμού και πληρώστε την κάρτα σας στο κατάστημα ΕΛΤΑ που σας εξυπηρετεί.

6) Σε άλλη τράπεζα

Αν προτιμάτε την ανθρώπινη επαφή ακόμα και στις πληρωμές της κάρτας σας, μπορείτε να επισκεφθείτε οποιοδήποτε κατάστημα της Citibank αλλά και της Εμπορικής Τράπεζας ή της Marfin Bank. Η υπηρεσία είναι δωρεάν.