A- A+
Citi: Νέα e-corners για γρήγορη εξυπηρέτηση στο κατάστημα
Νέα σημεία συναλλαγών έχει δημιουργήσει σε καταστήματα του δικτύου της η Citi, στο πλαίσιο της έμφασης που δίνει στην εξυπηρέτηση των πελατών της μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών και των νέων τεχνολογιών.

Πρόκειται για e-corners, που αποτελούν εξειδικευμένους χώρους τελευταίας τεχνολογίας μέσα στο κατάστημα, όπου οι πελάτες της Τράπεζας ενημερώνονται για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Citi, ενώ ταυτόχρονα μπορούν να κάνουν τις συναλλαγές τους.

Eίναι στελεχωμένα από άρτια εκπαιδευμένους e-specialists, έτοιμους να μυήσουν τους πελάτες στα εναλλακτικά δίκτυα εξυπηρέτησης.

Οι υπηρεσίες

Στόχος είναι να εκπαιδευτούν οι πελάτες, τόσο οι ήδη εξοικειωμένοι με τις νέες τεχνολογίες χρήστες, όσο και εκείνοι που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην ηλεκτρονική τραπεζική - στο να χρησιμοποιούν εύκολα τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Τράπεζας, οι οποίες τους παρέχουν:

  • ευκολία στις συναλλαγές
  • εξοικονόμηση χρόνου
  • ευελιξία στην εξυπηρέτηση
  • μείωση κόστους στις συναλλαγές
  • ασφάλεια

Πού λειτουργούν

Ε-corners λειτουργούν ήδη στα καταστήματα της Citibank στην Αθήνα, το Μαρούσι, τη Βούλα, τον Πειραιά και την Τσιμισκή (Θεσσαλονίκη).

Οι χώροι διαθέτουν μοντέρνο εξοπλισμό, iPads και iPhones, τα οποία επιτρέπουν στους πελάτες να εξοικειωθούν με το e-Banking με άνεση και ευκολία.

Στη Citi απονεμήθηκε το 1ο Βραβείο στην κατηγορία «Συνδυασμός Ψηφιακού και Φυσικού Καναλιού» για τις υπηρεσίες της E-corners σε συνδυασμό με τους E-specialists, στην τελετή απονομής των E-volution Awards.

Στην τελετή παρουσιάστηκαν και βραβεύθηκαν οι βέλτιστες πρακτικές στο ηλεκτρονικό επιχειρείν, οι οποίες διακρίθηκαν βάσει της διαδικασίας, που θεσμοθέτησε η εταιρεία Boussias Communications σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου «ELTRUN» του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η απονομή έγινε παρουσία του Υφυπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, κ. Αθανάσιου Σκορδά και πολλών υψηλόβαθμων στελεχών της αγοράς.

Τα βραβεία τελούν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων και του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA).