A- A+
Ανακαινίστηκε το κατάστημα της HSBC στο Κολωνάκι
Εγκαινιάστηκε τον περασμένο μήνα το ανακαινισμένο κατάστημα της HSBC στο Κολωνάκι, στην οδό Βουκουρεστίου 15. Το κατάστημα της HSBC, ανακαινίστηκε πρόσφατα προκειμένου να προσφέρει στους πελάτες ένα ακόμα υψηλότερο επίπεδο τραπεζικών συναλλαγών και μια διαφορετική τραπεζική εμπειρία.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το ανανεωμένο κατάστημα της Βουκουρεστίου είναι διεθνών προδιαγραφών με καινοτόμες και τεχνολογικά προηγμένες υπηρεσίες, οι οποίες συνθέτουν το ιδανικό περιβάλλον εξυπηρέτησης των πελατών.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κος Στέλιος Πιρπινιάς, Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής & Marketing της HSBC, «Η HSBC είναι μία τράπεζα συνώνυμη της εμπιστοσύνης και της άμεσης ανταπόκρισης, που ακούει και σέβεται τις ιδέες, τις προτάσεις και τις ανάγκες των πελατών της».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι το ανακαινισμένο, σύγχρονο κατάστημα βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας, στην Βουκουρεστίου και σχεδιάστηκε σύμφωνα με τα ανανεωμένα διεθνή πρότυπα του Ομίλου HSBC, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, την ελαχιστοποίηση της αναμονής και τη δυνατότητα να παρέχουμε τραπεζικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε κάθε πελάτη μας εύκολα και γρήγορα».