A- A+
Τράπεζα Πειραιώς: Ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών για δικηγόρους
Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς, αποφάσισε ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών μετά τη διεξαγωγή σχετικού διαγωνισμού.

Η διάρκεια της συνεργασίας της Τράπεζας με το Δ.Σ.Α. θα είναι κατ’ αρχήν τριετής.

Η Τράπεζα Πειραιώς θα συνεχίσει την εξυπηρέτηση των συναλλαγών τόσο του Δ.Σ.Α. όσο και των Δικηγόρων μελών του, προσφέροντας τις ακόλουθες προνομιακές υπηρεσίες :

1. Διαχείριση διαθεσίμων Δ.Σ.Α.

2. Πληρωμή μερισμάτων στα μέλη του Δ.Σ.Α.

3. Εισπράξεις των γραμματίων προκαταβολής σε όλα τα “σημεία είσπραξης” (Κεντρικό κτήριο, ΣτΕ, Άρειος Πάγος, Εφετείο Αθηνών, Ειρηνοδικείο Αθηνών, Διοικητικό Πρωτοδικείο, Πρωτοδικείο Αθηνών) με χρέωση της co-branded χρεωστικής κάρτας των μελών του Δ.Σ.Α. μέσω ειδικευμένης on-line εφαρμογής (card-reader).

4. Ηλεκτρονική κατάθεση εισαγωγικού δικογράφου στα Δικαστήρια, με προγραμματισμό για επέκταση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών για κατάθεση προτάσεων, υπομνημάτων, αιτήσεων και εκδόσεων βεβαιώσεων-πιστοποιητικών, έκδοση γραμματίων προκαταβολής, κατάθεση ετησίων δηλώσεων των Δικηγόρων, αποϋλοποίηση ενσήμων κ.ο.κ.

5. Προϊόντα και υπηρεσίες της Τράπεζας Πειραιώς με ιδιαίτερα προνομιακούς όρους για τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα, θα υπογραφεί η σχετική σύμβαση.