A- A+
Ραδιομαραθώνιος 2012 από τη Marfin Egnatia: Επιτυχής ο 1ος κύκλος δράσεων
Η Marfin Egnatia Bank, μέλος του Ομίλου Λαϊκής Τράπεζας, διοργάνωσε, το Ραδιομαραθώνιο 2012, μία πρωτοβουλία εθελοντισμού και προσφοράς για τα παιδιά που έχουν την ανάγκη μας.

Ο πρώτος κύκλος του Ραδιομαραθωνίου που διήρκησε το διάστημα 22 Οκτωβρίου – 18 Νοεμβρίου πλαισίωσε ενέργειες και εκδηλώσεις, που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα και την Περιφέρεια, με σκοπό να συγκεντρωθούν έσοδα και να διανεμηθούν από ειδική Διαχειριστική Επιτροπή, ανεξάρτητη από την Τράπεζα, σε φορείς και Ιδρύματα που φιλοξενούν ή προσφέρουν υπηρεσίες σε παιδιά που έχουν την ανάγκη μας.

Η Marfin Egnatia αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

«Στο πλαίσιο του πρώτου κύκλου του Ραδιομαραθωνίου, πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία από το προσωπικό της Τράπεζας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, φιλανθρωπική εκδήλωση για πελάτες και συνεργάτες της Τράπεζας, Ημέρα Αγάπης με Bazaar Ιδρυμάτων και φορέων παιδιών με ανάγκες στο Εμπορικό Κέντρο AVENUE, Φιλανθρωπικός Αγώνας μπάσκετ μεταξύ της ομάδας της Τράπεζας και βετεράνων Διεθνών αθλητών, καθώς και μία σειρά εκδηλώσεων στις πόλεις Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Καβάλα, Ιωάννινα, Πρέβεζα, Πάτρα, Καλαμάτα.

Η επιτυχής και αποτελεσματική πραγματοποίηση των ενεργειών και εκδηλώσεων του Ραδιομαραθωνίου οφείλεται στο προσωπικό της Τράπεζας, το οποίο βοήθησε στη διοργάνωση και διεξαγωγή των δράσεων, εθελοντικά, στο κοινό που συνεισέφερε σημαντικά με την παρουσία του και την υποστήριξή του στις εκδηλώσεις, αλλά και στους υποστηρικτές του Ραδιομαραθωνίου που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως το ΣΚΑΪ, που υποστήριξε το Ραδιομαραθώνιο επικοινωνιακά καθ’ όλη τη διάρκεια, το Εμπορικό Κέντρο AVENUE για τη φιλοξενία του Bazaar Ιδρυμάτων και του Μαγικού Παιδότοπου στην Ημέρα Αγάπης, όπως επίσης και τα καταστήματά του, Alexi Andriotti, All about shoes, Buffet by Varsos Catering, Cook Shop, Donatela, Era Bijoux, Gelato, Geox, Iso, Kipling, Κομμωτήριο Maik Artistic Team, Mayoral, Oltre Mare, S’ Oliver, Sugarfree, United Colors of Benetton, Venus Victoria και το Φαρμακείο, που στήριξαν το Ραδιομαραθώνιο με πώληση «προϊόντων αγάπης» και με κουμπαράδες που βρίσκονταν στο χώρο τους με σκοπό τη συγκέντρωση εσόδων.

Επίσης, για τη φιλοξενία του και την παραχώρηση του ‘Α Κλειστού Γυμναστηρίου του, ευχαριστούμε το Δήμο Ηλιούπολης, που με την πολύτιμη βοήθειά του πραγματοποιήθηκε ο Φιλανθρωπικός Αγώνας μπάσκετ, στο διοργανωτή Μάικ Φουντεδάκη, στο προσωπικό της Τράπεζας, καθώς και σε μεγάλα ονόματα του μπάσκετ που συμμετείχαν στον Αγώνα, όπως τον Ευθύμη Ρεντζιά, το Νάσο Γαλακτερό, τον Άγγελο Κορωνιό, το Γιώργο Σιγάλα, το Γιάννη Σιούτη, το Νίκο Τόλια, το Θανάση Τζαλαλή, το Λιβέρη Ανδρίτσο, τη Σοφία Κλιγκοπούλου, την Ανθή Παπαηλία, την Αναστασία Κωστάκη, το Μιχάλη Μουρούτσο καθώς και τον Ντειβιντ Στεργάκο, τον Απόστολο Κόντο και τον Παναγιώτη Φασούλα.

Θερμές ευχαριστίες στη Cyta Ελλάδος, θυγατρική του εθνικού οργανισμού τηλεπικοινωνιών Κύπρου, η οποία στηρίζει το Ραδιομαραθώνιο προσφέροντας 1€ από κάθε νέα σύνδεση Cyta 2play Internet & Σταθερή, στο διάστημα από 15 Οκτωβρίου έως 30 Νοεμβρίου 2012.

Ευχαριστούμε επίσης τις εταιρείες, TEAM ATHENS, MODIANO PRODUCTIONS, BRATTIS, ΛΥΚΟΣ Α.Ε., CREATIVE COLOR, ΚΟΥΡΟΣ Α.Ε., ΧΑΜΠΑΣ Α.Ε., ΑΝΔΡΕΟΥ Α.Ε., Λ. ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε, ACE IMAGES, SELECTOR GROUP, PUBLIC, TCS.GR, DREAM DECORATIONS, CHEERLEADERS.GR, SAMARAS, POWER HELLAS, MARKETING LEAD, PAN DIRECT, PCS, LIVE COMM.

Ευχαριστούμε την καλλιτεχνική ομάδα Μαγικές Σβούρες που διασκέδασε με δραστηριότητες τους μικρούς μας φίλους στην Ημέρα Αγάπης, τον Ερυθρό Σταυρό και τέλος όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που πρόσφεραν δωρεάν τις υπηρεσίες τους αγκαλιάζοντας για μία ακόμη χρονιά το Ραδιομαραθώνιο.

Τέλος, πολλές ευχαριστίες και συγχαρητήρια στα Ιδρύματα που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην Ημέρα Αγάπης, καθώς και στο Φιλανθρωπικό Αγώνα μπάσκετ, αλλά και στο προσωπικό της Τράπεζας του οποίου η παρουσία και η υποστήριξη ήταν καταλυτική.

Με τη βοήθεια όλων των προαναφερθέντων και φυσικά με τη συμμετοχή του κόσμου αποδείξαμε σε μια δύσκολη χρονική στιγμή ότι ΜΟΝΟ Η ΑΓΑΠΗ ΜΠΟΡΕΙ!

Ο Ραδιομαραθώνιος θα συνεχίσει το έργο του, διοργανώνοντας όλη τη σεζόν δράσεις, με σκοπό τη στήριξη των παιδιών που έχουν την ανάγκη μας. Το κοινό θα μπορεί να ενημερώνεται από το site της Τράπεζας, www.marfinbank.gr, τόσο για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των επερχόμενων εκδηλώσεων όσο και για τα αποτελέσματα αυτών».