A- A+
Η Εθνική Τράπεζα και ο ΣΚΑΪ συγκεντρώνουν παιχνίδια για φιλανθρωπικό σκοπό
Η Εθνική Τράπεζα, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Δράσης “Ευθύνη”, διοργανώνει, σε συνεργασία με τον ΣΚΑΪ, φέτος τα Χριστούγεννα, σειρά εκδηλώσεων για τη συγκέντρωση παιχνιδιών και βιβλίων, που θα διατεθούν σε Συλλόγους, Ιδρύματα και Κοινωφελείς Φορείς που στηρίζει η Ένωση “Μαζί για το Παιδί”.

Το πρόγραμμα δράσεων περιλαμβάνει 25 συνολικά εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν σε κεντρικά, εμπορικά σημεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, καθώς και σε επιλεγμένες πόλεις της περιφέρειας, τα Σάββατα 1, 8 και 15 Δεκεμβρίου, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, με αποκορύφωση το Σάββατο και την Κυριακή 22-23 Δεκεμβρίου.

Τα παιχνίδια που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν, με μέριμνα της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», σε περισσότερα από 10.000 παιδιά κοινωφελών ιδρυμάτων και σωματείων στην Αττική και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Επιπλέον, η Εθνική Τράπεζα, θα διαθέσει σε μη κερδοσκοπικούς Φορείς υποστήριξης παιδιών το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί μέσα από το ειδικό πρόγραμμα “go for kids” των πιστωτικών καρτών “go”.

Η Εθνική Τράπεζα, με αίσθημα κοινωνικής ευαισθησίας, στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα αλληλεγγύης και συνεισφοράς φέτος τα Χριστούγεννα: όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε τη χαρά του παιχνιδιού σε όλα τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Αυτά τα Χριστούγεννα, ας γίνουμε Άι-Βασίληδες για εκατοντάδες παιδιά σε όλη την Ελλάδα.