A- A+
Marfin Egnatia: Βενζίνη και ψώνια με έκπτωση €360 το χρόνο
Τη δυνατότητα να ελαφρύνουν τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό κατά 360 ευρώ κάθε χρόνο, προσφέρει στους πελάτες κατόχους των πιστωτικών της καρτών η Marfin Egnatia, μέσω του προγράμματος επιβράβευσης Marfin Όφελος Παντού.

Μέσω αυτού οι κάτοχοι των πιστωτικών καρτών της τράπεζας έχουν κέρδος από 0,5% έως 5% σε όλες τους τις αγορές, το οποίο μπορούν να εξαργυρώσουν για αγορές σε σούπερ μάρκετ και σε πρατήρια βενζίνης.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης ισχύει για τις πιστωτικές κάρτες Marfin Visa Cool, Marfin Visa Blue, Marfin Visa Gold, Marfin Visa Platinum, Marfin MasterCard Standard, Marfin MasterCard Gold και προσφέρει επιστροφή:

  • 5% σε επιλεγμένα πρατήρια AEGEAN
  • 3% στα υπόλοιπα πρατήρια βενζίνης
  • 2% σε σουπερμάρκετ
  • 1% στην πληρωμή σταθερής & κινητής τηλεφωνίας
  • 0,5% σε όλες τις υπόλοιπες αγορές

Η εξαργύρωση

Η επιστροφή από όλες τις αγορές γίνεται μέσω δωροεπιταγών. Κάθε μήνα μαζί με το μηνιαίο λογαριασμό της κάρτας σας θα λαμβάνετε δωροεπιταγή με το ποσό που έχετε κερδίσει το αντίστοιχο διάστημα.

Η δωροεπιταγή εξαργυρώνεται στις περισσότερες αλυσίδες σουπερμάρκετ και σε επιλεγμένα πρατήρια βενζίνης AEGEAN, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να απολαμβάνετε τα κέρδη σας εύκολα και άμεσα.

Το μέγιστο κέρδος που μπορεί κάποιος να επιτύχει ανέρχεται σε 30 ευρώ το μήνα ή 360 ευρώ το χρόνο.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τα συνεργαζόμενα σουπερμάρκετ και τα επιλεγμένα πρατήρια Aegean που συμμετέχουν στην εξαργύρωση των δωροεπιταγών.